Mese pliante: solutia perfecta pentru casele noastre

0

mase pliante (5)Experienta din zilele de Sarbatoare arata ca solutia perfecta pentru casele noastre si pentru apartamentele mici o reprezinta varianta: mese pliante. De ce suntem fani mese pliante si de ce le avem in casa? Aceste piese de mobilier functionale si practice sunt dovada ca oamenii cauta in primul rand lucruri practice.

Daca este sa vorbim despre mese pliante recomandarea noastra este sa investeti intr-o piesa bine facuta, din lemn natur, eventual pe roti si cu scaune atasate pentru ca beneficiile sa fie maxime si complete. Imbinarea perfecta dintre util si frumos este cu atat mai evidenta in cazul unor variante de mese pliante lucrate cu atentie si grija.

mase pliante (2)Citeste si: Mesele pentru sufragerie. Idei si sfaturi

Mergi pe varianta unui set complet care sa includa si scaune pliante. Sunt ideale mesele pliante care au colturi rotunde si care se pot deschide complet sau partial. Daca alegi o masa plianta pe roti cauta modelele care au piedica la roti si care sunt stabile.

Principiile din spatele ergonomiei, care asigura ca organismul uman este confortabil in raport cu imprejurimile sale, pentru maximizarea productivitatii, este, de asemenea luat in considerare atunci cand producatorii de mobilier concep mese pliante si scaune pliante. Aceasta este o asigurare atunci cand te decizi pentru un mobilier mai ieftin, cum ar fi mese pliante, scaune pliante si altele, ce pot sa ofere in continuare confortul de care ai nevoie.

mase pliante (1)Citeste si: Scaunele pliante sunt mai practice!

Daca stai sa te gandesti, mesele pliante si scaunele pliante ofera mai multe functionalitati decat cele non-pliante. Le poti folosi oriunde, deoarece acestea sunt portabile. Le poti stoca usor, deoarece acestea nu ocupa prea mult spatiu. Ele ofera aceeasi calitate de durabilitate, de asemenea. Investitia in mese pliante si scaune pliante merita din plin.

Citeste si: Mobila pe roti. O casa mobila

Avantajul major este ca aceste mese pliante ocupa putin spatiu cand este stransa, putand fi retrasa din centrul camerei sau depozitata intr-o debara. Pentru amenajarea spatiilor mici poate reprezenta o soluție foarte buna mai ales prin combinatiile multiple pe care le ofera.

Si inca un amanunt in pro mese pliante: le poti tine desfacute oricat timp vrei, daca spatiul sau dispozitia iti permite si ti-o cere!

Sursa: adorable-home.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply