Mastile pentru chiuvete, alegerea corecta

0

masti

Mobilarea este probabil una dintre cele mai frumoase etape ale amenajării unei case. Alegerea culorilor, a materialelor și a obiectelor de mobilier înseamnă creativitate (pentru că trebuie să jonglezi cu cele trei, dar mai ales cu un buget limitat, de cele mai multe ori) și, până la urmă, îndeplinirea visului de a avea o casă așa cum ți-ai dorit.

Citeste si: Idei istete pentru o baie mica

Când vine vorba de mobilarea băii, pe piața de la noi vei găsi variante pentru toate tipurile de spații și bugete, asta dacă știi și când, și unde să cauți. O baie mică poate fi foarte utilă dacă o mobilezi inteligent, utilizând tot spațiul disponibil.

Citeste si: Greseli de evitat in amenajarea bailor mici

Rafturile sunt de cel mai mare ajutor, dulapurile pe colț sunt indispensabile, la fel și corpurile suspendate sau cărucioarele cu roți care pot fi mutate de colo-colo. Și masca pentru chiuvetă intră la categoria practic și funcțional într-o baie. Pe lângă faptul că susține chiuveta, aceasta poate fi și un excelent spațiu pentru depozitare. Pentru că o mască de chiuvetă are uși, aici nu intră praful sau apa, prin urmare poți ține prosoapele sau rezervele de hârtie igienică.

Citeste si: Revitalizarea băii cu bani puțini

masti1

 

Foto: kika.ro

Modelele de pe piata pornesc de la un preț mic, de câteva zeci de lei (însă gândește-te că pe termen lung nu este o  investiție și doar faci un compromis la calitatea materialului) și ajung la mii de lei. Ideea e să alegi unul care să se integreze bine în decorul băii tale, dar care să nu te lase cu buzunarele goale. Noi am făcut alături o selecție de măști colorate pentru chiuvete, pe care le poți găsi în magazinele de la noi. De ce? Pentru că noi credem în culoare și modul în modul în care aceasta îți poate schimba starea de spirit. Important este să nu exagerezi cu folosirea culorii în baie. Poți, spre exemplu, să alegi gresia și faianța albe, iar mobilierul să fie un pastel elegant. Sau poți alege o mască de chiuvetă într-o culoare tare, iar restul să fie alb.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR, firmele mentionate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply