Locul benefic din casa, locul pisicii

0

Nu știu dacă ai sau nu o pisică în casă, dar o grămadă de studii și analize arată că pisicile sunt animele benefice în casă. Mai mult, se spune, că locul preferat de pisică, din casă este locul benefic din casă.

locul benefic

Explicația pentru care se vorbește despre locul benefic din casă pleacă de la ideea că toul în jurul nostru, noi și, implicit, tot ceea ce este viu este generator de energie. Suntem o sursă de energie și avem nevoie de energia celor din jur. Evident că există și o anume energie din casă. Peste toate acestea se așează faptul că pisicile sunt animale extrem de senzoriale, iar această calitate a lor le face să simtă energiile pozitive și pe cele negative din casă.

Așa că locul preferat de pisică în casă este locul benefic din casă, este locul în care se acumulează energiile pozitive din casă și locul în care este bine să stai dacă te doare capul, dacă te simți obosit sau dacă ai o stare proastă.

Interesant este – iar cei care au pisici în casă au observat acest lucru – că locul benefic din casă se schimbă. Nu des, ci la intervale relativ mari de timp de ordinul săptămânilor . Poți sesiza asta cu ajutorul pisicii. Vei observa faptul că pisica ta abondonează locul pe care îl prefera și se instalează într-un alt loc din casă. Se spune că acest lucru se întâmplă pentru că intensitatea energiilor din casă se schimbă, oscilează sau variază în funcție de foarte multe alte amănunte, iar locul benefic din casă se modifică și el.

Energiile din casă nu sunt doar energii benefice, iar pisicile nu simt doar locul benefic din casă. Ele au capacitatea (nu râde, cei care au pisici în casă, îmi vor da dreptate!) de a simți locurile negative din casă. Nu te mira dacă vei sta într-un anume loc. iar pisica ta va refuza cu încăpățânare să stea la tine în brațe sau să vină când o chemi. Încearcă să te mulți într-un alt loc și vei vedea că pisica își va schimba comportamentul. Va sta și va fi mult mai prietenoasă. Explicația este aceea că pisicile simt energiile pozitive și pe cele negative din casă și le evită pe acestea din urmă. Mai mult, uneori pisica poate schimba calitatea energiilor din casă. Astfel pisica poate tolera energiile negative și le poate schimba polaritatea. Dacă pisica stă în locuri ciudate (pe televizor, frigider, în apropierea calcuatoarelor sau a altor aparate, pisica filtrează energia negativă emisă de acestea și o îmbunătățește.

În loc din final, pentru cei neîncrezători mai spunem că povestea locului benefic din casă nu este doar o poveste, ci un fapt probat și verificat. Pisica este un excepțional dispozitiv de recepție a energiilor. În plus pisica simte ce este în neregulă cu oameni în casa cărora locuiește (în fapt oamenii locuiesc în casa pisicii – posesorii de feline mă înțeleg și știu foarte bine ce vreau să spun), dar și cu casa acestora.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply