Leaganul din centrul casei

0

leagan

Leaganul din centrul casei. Cum poţi să simţi că „respiri“ într-o suprafaţă de 38 mp utili? Cătălina, proprietara garsonierei din următoarele imagini, a găsit soluţia: non-culorile şi delimitarea strictă a spaţiilor, iar surpriza de află chiar în centrul casei: un leagăn funcțional despre care vei citi mai jos.

Citeste si: Mansarda readusa la viata

Leaganul din centrul casei – atracția principală – e ocolit de musafiri la început. Însă Cătălina ne asigură că, în ciuda aparențelor, e cât se poate de trainic și ne invită să facem o probă. ceea ce am și făcut, fără să ne alegem cu vreo vânătaie! a montat singură diblurile care pot susține 500 kg (50 lei bucata), a ales corzi pentru alpinism de la Praktiker și a mascat toată această forță în tul delicat.

Citeste si: Amenajare in trei saptamani

Perdelele din voal alb de la fereastră au în jur de 40 de ani și sunt primite în dar de la o mătușă din Germania, iar cele negre sunt cumpărate de la iKea (11 lei bucata).

Citeste si: Apartament de burlac

Leaganul din centrul casei. Abajurul din hârtie de la IKEA completează armonios atmosfera spumoasă din living. când vin prietenii în vizită, gazda improvizează rapid un picnic pe podea: aduce pături și perne, bucate gustoase, iar noaptea îi prinde jucând jocuri de societate.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Adriana Moscu
Foto: Vlad Stănescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply