Imbina clasicul cu modernul alegand o podea neagra

0

Fii îndrăzneață. Fii curajoasă. Alege o podea neagră pentru un interior memorabil.

Arătând inteligent , sofisticat, și fiind baza oricărui decor, podeua neagră este eternă. Fie că-ți place să fie negru simplu, cu tipare îndrăznețe sau în combinație cu alb, negrul este perfect pentru a sta pe el. Asta este dovada.

podea neagra

Folosește-o ca fundal.
Podeaua neagră servește cel mai bine pentru a scoate în evidență alte accesorii. Ideea de monocromatic se potrivește bine cu o singură culoare- verde-albăstrui- care se potrivește perfect printre plăcile negre.

Aspiră la frumuseștea naturală.
Scoate în evidență profunzimea și frumusețea unei podele cu niște plante frumoase. Florile din ghiveci, în combinație cu verdele plin al frunzei, atribuie negrului un aer înălțător.

Sărbătorește clasicul.
O podea în carouri alb-negru este eternă și îmbogățește priveliștea unei camere.

Începe cu spațiile mici.
O scară este perfectă pentru încercarea unui lac negru. Arată bine pe o treaptă îngustă, mai ales dacă formează constrast lângă alb.

Adaugă un covor.
Să vopsești o podea cu negru presupune o responsabilitatea mare, deci dacă nu ești sigură pe tine, mai bine adaugă un covor.

Folosește lumina naturală pentru a îmbogății decorul.
Lumina naturală îmbogățește aspectul suprafețelor negre, făcându-le din sinistre, moderne. Ferestrele mari permit luminii să intre, iar accesoriile o reflectă și o distribuie prin toată camera.

Lucrează asupra unui zig-zag monocromatic.
Liniile în zig-zag pot aduce viață oricărui spațiu. Hotărăște-te asupra unei podele alb-negru, sau asupra unui covor, pentru mai multă siguranță. Zig-zag-ul poate fi scos în evidență de perne care conțin, în mod similar, tipare geometrice îndrăznețe, în timp ce o masă cu oglindă ar dubla efectul vizual.

Alege mobilier alb.
Mobilierul alb ar fi de neobservat dacă podeaua ar fi de culoare deschisă, dar plăcile negre ale podelei scot în evidență toată camera. Cheia este să păstrezi simplitatea podelei- fără detalii, fără tipare – pentru a se potrivi cu simplitatea mobilei albe.

Încearcă accente monocromatice.
Folosirea unui tipar negru sau unui fundal alb atribuie un efect dramatic, fără ca spațiul să-și piardă luminozitatea. Tentele de negru fac camera să pară finisată, fără a bate la ochi prea mult.

Pentru ce cameră ai alege o podea neagră şi de ce?

 

Sursa: www.houzz.com

Sursa foto: XtravaganT – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply