Idei simple pentru casa

0

Am făcut o listă cu idei simple pentru casă, pe care le poți aplica cu ușurință pentru îmbunătății aspectul general al casei tale și confortul acesteia. Această listă cu idei simple pentru casă este indeală în preajma Sărbătorilor, dar te poți inspira din aceste idei simple pentru casă oricân. Evident poți îmbogății lista cu idei simple pentru casă cu ideile, soluțiile și propunerile tale.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

Schimbă lumina în bucătărie. Lumina este sențială în orice spațiu, dar în bucătărie este vitală. Lumina din bucătărie este vitală mai ales daca acesta este și locul de luat masa. Oricum renunță la lumina crudă și impresonală a neonului. Folosește leduri, spoturi și becuri cu lumină albă și caldă.

Revitalizează perdelele. După lumină elementul de decor care schimbă în cea mai mare măsură decorul dintr-o cameră sunt perdelele și draperiile. Folosește  perdele și draperii în aceiași culoare, dar cu nuanțe diferite. Modifică inelele de care este agățată perdeaua sau adaugă detalii ornamentale pentru draperii. Nu uita ciucurii și franjurii pentru draperiile și perdelele din domritor. Schimbă radical aerul din casă și personalizează locul.

Rearanjează obiectele de artă sau elementele de decor pe care le ai. Pereții nu trebuie să rămână goi. Pereții goi sunt triști și impresonali, iar imaginea generală a unei case se poate schimba complet doar decorând pereții. Abordează pereții din casă ca pe un spațiu de galerie. Este simplu, iar efectul este maxim.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

Agață. Organizează sisteme prin care poți agăța obiecte. Cel mai bine poți face asta în bucătărie, dar soluția este foarte bună și în baie, în camera copiilor și pe hol.

Schimbă culoarea tavanului. Efectul este cu totul special. Contează foarte mult ce culoare alegi, dar nu te teme niciodată de nuanțele închise și tari, în ciuda prejudecăților.

Înrămează oglinzile. Fie că vei alege rame de lemn fie că vei alege rame antice, ramele pentru oglinzi sunt esențiale și pot face minuni  pentru decorul din casă.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Schimbă ghivecele plantelor. Este una din cele mai bune idei simple pentru casă, iar beneficiile sunt atât estetice cât și pentru sănătate și confortul plantelor. propunerea este valabilă mai ales pentru plantele care stau în casă, dar o poți lua în calcul și pentru cele din exterior.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply