Gri in dormitor. Idei pentru apartamente

0

Gri in dormitor

De cate ori nu te-ai gandit ce culori sa alegi pentru dormitorul tau? Noi iti dam o solutie simpla si la indemana pentru orice dormitor, fie ca este la bloc sau la casa. Este vorba despre culoarea gri in dormitor. De ce gri in dormitor? Citeste mai jos.

Citeste si: Organizarea dormitorului.

Culoarea gri, desi nu prea o regasim in casele de la noi, este una dintre cele mai versatile culori pe care le poti alege pentru dormitorul tau, gri in dormitor merge si daca ai mobilier modern si daca ai unul mai vechi. Griul se potriveste pentru ca se asorteaza usor, nu sare in evidenta si pentru ca pur si simplu este o culoare placuta, dar prea putin luata in seama.

Gri in dormitor

Daca, de exemplu, ai pereti sau lambriuri gri, alege o lenjerie de pat roz sau mov. Desi la prima vedere combinatia pare foarte feminina, vei vedea ca pusa in practica, ideea de gri in dormitor se potriveste pentru intreaga familie.

Citeste si: 9 idei pentru un dormitor confortabil.

Intr-o camera de tineret, unde si peretii si podeaua pot fi gri, alege lenjerie de pat alba cu un model discret. Spatiul nu va parea incarcat, ba din contra este unul versatil unde te poti juca cu restul de mobilier si textile. Gri in dormitor merge pentru orice varsta.

Citeste si: Culoarea, instrument de amenajare pentru dormitor.

Intr-un dormitor matrimonial, poti alege atat piese de mobilier gri cat si mocheta sau chiar patul in sine. Asa cum se vede si din imagi griul in acest dormitor joaca un rol de relaxare a atmosferei si, in plus, scoate in evidenta celelalte puncte de culoare cu care s-a intervenit aici.

Asadar, nu iti fie teama sa alegi gri in dormitorul tau. Este versatil si potrivit intr-o serie larga de situatii de amenajare!

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply