Gresia si faianta pentru baie. Cateva reguli de baza

0

gresia și faianța pentru baie (3)Când alegi gresia și faianță pentru baie, cateva amanunte sunt cele mai importante. Tocmai despre aceste detalii vorbim pentru ca fiecare să știe exact cum se fac cele mai bune alegeri când vine vorba despre gresia și faianța pentru baie.

Citeste si: Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

Nu alege gresia și faianța pentru baie în funcție de preț, ci după calitate și în raport cu nevoile reale pe care le are baia ta. Alegerea de produse ieftine și de proastă calitate aduce cu sine deteriorarea rapidă a lucrărilor și necesitatea înlocuirii plăcilor ceramice. Investiția inițială, economia inițială, reprezintă o pierdere financiară pentru proprietari, la această adăugându-se disconfortul. Plăcile ieftine de gresie și fainață au abateri dimensionale, sunt foarte subțiri, se sparg cu ușurință și prezintă defecte de suprafața (ciobituri, cratere) care se pot agrava în timp. Lipsă de glazură de pe față plăcii va înlesni absorbția apei și va reduce drastic durată de viață a produselor.

Citeste si: Idei pentru bai mici

gresia și faianța pentru baie (1)Frumusețea este un criteriu al calității. Când vine vorba despre gresia și faianța pentru baie defectele tehnice vin la pachet cu o calitate slabă din punct de vedere estetic. Pe suprafața unor plăci de gresie sau faianță ieftine se pot observa deseori puncte negre, pete sau nuanțe diferite.

De ce trebuie să ții cont când alegi gresia și faianța pentru baie?

Calitatea este prima condiție, diferențele de preț între materialele bune și cele proaste fiind amortizata de durabilitatea și frumusețea produselor bune. Durabilitatea este un alt element esențial, și prima calitate a plăcilor de gresie și faianță din categoria medie și scumpă. Data de fabricație este un alt element care conteaza. Produsele foarte vechi se degredaza stând, iar calitatea și durabilitatea lor scade. Ambalajul folosit de producător este un bun indicator pentru calitatea produselor și pentru durabilitatea plăcilor de faianță și gresie.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Cand alegi grese și faianță pentru baie, alegerea este una de lunga durată. Nu-ți schimbi gresia și faianța în fiecare an, deci forma, culoarea și aspectul sunt condiții esențaia care trebuie luate în calcul. culorile trebuie să fie în acord cu restul detaliilor din casă, dar și cu dimensiunea baii. În plus acestea nu trebuie să fie neapărat la modă ciu în primul rând în ton cu personalitatea și nevoile familiei.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply