Gradina coloniala – exotică și misterioasă

0

Gradina coloniala – exotică și misterioasă. Ești fascinat de culturile de pe alte continente, din locuri îndepărtate și din vremuri apuse? Poți pigmenta decorul din grădină cu obiecte care te vor face să te simți ca un explorator romantic sau ca într-un sejur virtual departe în lume, în zone recent descoperite. Poti compune o gradina coloniala într-un stil propriu unei anumite regiuni sau culturi (gradina de inspiratie japoneză, arabă, etc) sau poti opta pentru un stil eclectic sau fusion. În al doilea caz, gradina coloniala va contine piese din zone si culturi foarte variate de pe glob. În acest spirit deschidem lista virtuală de achiziții pentru grădina ta.
Citește și Farmec pentru exteriorul casei tale.

gradina coloniala
Șezlong Nipprig, din rattan. Foto: IKEA

1. Este rafinat și grațios. Șezlongul Nipprig este realizat din rattan, lucrat manual. L 104 x l 80 x h 37/82 cm. De la IKEA.

gradina coloniala
Fântână marocană. Foto: Exotique

2. O mică construcție cu șarm oriental autentic – fântână marocană din piatră reconstituită, placată cu mozaic. L 42 x l 26 x h 72 cm. Disponibilă la Exotique.

gradina coloniala
Ghiveci 
din ceramică. Foto: www.chicville.ro

3.Un ghiveci în grădină poate fi plasat ca obeict decorativ, fără plante, sau poate fi încărcat cu plante autohtone sau exotice. Cel din imagine este realizat din ceramică și are  finisaj patinat. L 20 x l 12 x h 10 cm. De la www.chicville.ro.
Citește și Decor pentru o verandă de vis.

gradina coloniala
Felinare din metal. Foto: Kare

4.Sunt delicate și mignone – felinare din metal, din colecția Ethno Style. h 9 cm. De la Kare.
Citește și Bucataria din gradina.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply