Bucataria din gradina

0

Bucataria din gradina – Poftiți la masă în grădină! Va fi invitația pe care o vei adresa foarte des după ce vei amenaja un spațiu ca cel din imaginile alăturate. Bucataria din gradina are tot ce trebuie pentru a pregăti un meniu diversificat și pentru a lua masa cu cei dragi în cel mai natural decor.

Vrei să petreci vara cât mai mult timp pe terasă sau în grădină? Nu uita că acestea pot fi atât locuri ideale de destindere, cât și spații pentru multe activități care îți fac plăcere. Ca să gătești, să pregătești gustări sau să aranjezi platouri cu mâncare și pentru a-ți delecta oaspeții, îți poți amenaja un al doilea modul de  bucătărie și dining chiar într-un colț al grădinii. Este indicat să plasezi bucataria din gradina în continuarea casei, într-un loc protejat, dar la fel de bine îl poți organiza și într-un foișor cu format modern.

Doteaz-o cu aparatura necesară, cu mobilierul potrivit pentru depozitare și pentru servirea mesei și nu uita să-l încadrezi cât mai bine în peisajul grădinii, ca să nu facă notă discordantă.

Citește și Gradina sic pentru toată familia.

Bucataria din gradina
Ansamblul integrează spații variate de pregătire a mesei, precum și un loc generos de servire. Foto: eGratare.ro

Proiectul Concept Renovatio realizat pe o proprietate din Timișoara are un design minimalist, modern, cu o încadrare coerentă în grădină. Tiparul aerisit, liniile simple ale structurilor zidite, deseori în unghiuri de 45°, conferă eleganță și un aer degajat. Ansamblul integrează spații variate de pregătire a mesei, precum și un loc generos de servire. Amenajarea a fost realizată de  eGratare.ro.
Bucataria din gradina

Bucătăria de vară trebuie echipată corespunzător: spații de depozitare închise, lavoar, frigider, aparate electrocasnice etc. Foto: eGratare.ro

Pentru a fi funcțională, bucătăria de vară trebuie echipată corespunzător. Nu vor lipsi spațiile de depozitare închise (dar evită mobilierul suspendat!), lavoarul, frigiderul, aparatele electrocasnice etc.

Citește și Gradina mediteraneană – mobilier și accesorii.

În continuarea bucătăriei, amenajează un dining în varianta outdoor. O structură în „L” a terasei te-ar ajuta ca zona de gătit și cea de servire să fie relativ delimitate, iar locul de luat masa ar beneficia de o priveliște plăcută spre grădină.

Bucataria din gradina
În continuarea bucătăriei, poți amenaja un dining în varianta outdoor. Foto: eGratare.ro

Citește și Covoare de grădină țesute din flori.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply