Vizită: Două lumi, același acoperiș

0

Doua lumi, acelasi acoperis

Pe Mădălina Andronic şi Irina Neacşu le-ai mai văzut cu siguranţă în paginile revistei noastre, însă nu în această formulă, pentru că de curând şi-au mutat birourile sub acelaşi acoperiş.

Doua lumi, acelasi acoperis

casa opt-12

Casa opt este spațiul de lucru unde Mădălina Andronic (ilustrator) și Irina Neacșu (arhitect și designer de interior) s-au mutat acum ceva timp.

Apartament închiriat, elegant mobilat

Chiar și atunci când ești pe cont propriu și nu depinzi de un program foarte strict, parcă ai altă motivație să vii la atelier/birou știind că nu vei fi chiar singur acolo și că la masa de prânz vei avea cu siguranță companie. Casa din apropierea Cișmigiului au căutat-o ceva timp, dar așa se întâmplă mereu cu spațiile perfecte la care visăm.

Doua lumi, acelasi acoperis

Evident că aceasta nu arăta deloc precum o vedeți voi acum în imagini. A mai durat o perioadă până au zugrăvit și au îndreptat tavanul, au vopsit ușile, au curățat și igienizat spațiul, care a prins viață abia după ce obiectele create de cele două l-au populat.

Casă frumoasă în Sighișoara

Două lumi, același acoperiș

Mădălina face ilustrație și creează obiecte din ceramică (pe care apoi le arde în cuptorul special din bucătărie) în camera din imaginea de sus, iar Irina are camera alăturată, unde pune la cale, alături de colegii ei, amenajări interioare pentru clienți și piese noi de mobilier – de multe ori prezente și în paginile revistei noastre.  

Doua lumi, acelasi acoperis

Doua lumi, acelasi acoperis

Aer boem într-un apartament din Cluj

Spațiul luminos și cald, plin de energie pozitivă este perfect pentru activități creative. Iar partea și mai bună este că fetele sunt mereu bucuroase să primească vizite (doar cu programare, pentru că ar fi bine să le găsiți acolo) și organizează constant mici evenimente cu ușile atelierului larg deschise pentru toată lumea.

Adresa la care le găsiți este: str. General Constantin Cristescu nr. 8. București.

Articol publicat în revista Casa și grădina
Foto: PR, Iulian Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply