Dormitoare superbe, reteta somnului dulce

0

dormitoare

Dormitoare superbe. De ce ai nevoie pentru un dormitor în care să simți că într-adevăr te odihnești? Am făcut o selecție cu cele mai frumoase dormitoare și îți spunem fără ocolișuri care este rețeta somnului dulce.

Citeste si: Cum alegi salteaua. Cele mai bune sfaturi.

  • Alege lenjerii de pat în diverse nuanțe de gri (dar nu le exclude nici pe cele albe) și asortează-le unui mobilier negru.
  • Culoarea clasică a denimului a revenit în modă, iar dormitorul este un loc potrivit unde o poți folosi. Mixează lenjeriile de pat albastre cu un covor de cânepă.
  • Iată o variantă la îndemână, dacă dispui de o cameră mai mică: un fundal alb (pereți, podea), completat de mobilier deschis la culoare.
  • În acest caz, materialele textile au fost alese în culori pastelate și combinate cu dibăcie, după modele grafice și texturi.
  • Aer de vacanță în dormitor? Urmează exemplul nostru: lenjeriile albastre și albe se combină perfect cu o cameră inundată de lumină.

Dormitoare superbe. Pentru că orice dormitor are nevoie de puțină personalitate, îți dăm o idee cât se poate de simplă: realizează o compoziție pe unul dintre pereți, în care să folosești rame de culori și dimensiuni diferite.

Citeste si: Coltul de relaxare din dormitor.

La finalul unei zile de muncă, toți (sau aproape toți) ajungem în același loc: în dormitor. De aceea ne-am gândit că acesta ar trebui să fie spațiul din casa ta în care să te simți cel mai bine atunci când ești obosit sau atunci când nu ai chef decât să zaci în pat. Iar starea de bine pornește, în unele cazuri, și de la amenajare.

Citeste si: Influenta culorilor in dormitor.

dormitoare1

Dormitoare superbe. Așa cum poți observa din imaginile din aceste pagini, am făcut o selecție cu dormitoare absolut superbe, care te îmbie la somn și la relaxare fără să fii nevoit să stai prea mult pe gânduri. Dar care este secretul lor? Noi am zice că echilibrul. Echilibrul în ceea ce privește alegerea pieselor de mobilier, a culorilor și materialelor textile sau a spațiilor pentru depozitare.

Foto: Zara Home, Norsu.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply