Dining sobru în stil industrial

0

Dining sobru în still industrial. Ești pasionat de stilul industrial, de aerul lui ușor prăfuit, dar care pare să sfideze timpul și schimbările? E mai greu să reproduci într-un dining sobru decorul dintr-un pub amenajat într-un fost atelier de fabrică, dar câteva intervenții îți sunt la îndemână.

Alege o cromatică neutră pentru pereți și nuanțe de cenușiu, maro și ruginiu pentru accesorii. Panourile metalice sau cărămida aparentă sunt ideale în context. În aceeași notă se va înscrie și mobilierul, dar nu în totalitate, căci efectul poate fi deprimant. Lasă loc în ambient și pentru tonuri calde, introdu piese din lemn natur și nu le respinge nici pe cele șic, care vor condimenta atmosfera cu mult bun-gust.

Citește și Dining minimalist cu trei nuanțe distincte.

Dining sobru
Stil industrial într-un registru modern cu materiale de ultimă generație și cu piese de design. Foto: Poliform

Transpune stilul industrial într-un registru modern cu ajutorul materialelor de ultimă generație și cu piese de design. Poți alege panouri compozite mari pentru placarea pereților și mobilier cu alură vintage.

Dacă încăperea e înaltă, e de preferat o lampă suspendată tip șină, cu corpurile de iluminat cât mai aproape de masă. Scaunele Ventura, din jurul mesei, create de Jean-Marie Massaud, fac parte din oferta brandului Poliform.

Citește și Dining eclectic, cu note originale.

dining industrial
Masa de dining de la Bauholz design pare realizată prin recuperarea pereților de la cutii sau boxe 
dintr-un fost depozit. Foto: Bauholz design

O intervenție de efect într-un decor contemporan e susținută de masa de dining de la Bauholz design, un obiect masiv și elegant, ce pare realizat prin recuperarea pereților de la cutii sau boxe dintr-un fost depozit.

Citește și Lumini in dining.

Un dining sobru în stil industrial este mereu original și plin de caracter!

Text preluat din revista Casa Lux nr. 3/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply