Decoruri cu flori de hartie

0

decoruri-cu-flori-de-hartie

Decoruri cu flori de hartie. Te-ai gândit vreodată că poți realiza decoruri cu flori de hârtie în casa ta? Livingul, holul sau dormitorul sunt tot atâtea camere unde le poți folosi în mod creativ, iar Cristina Ciovârta îți spune secretele unei astfel de amenajări.

Decoruri cu flori de hartie. Cristina Ciovârta  este designer vestimentar, iar de ceva timp a descoperit, cum spune ea, „lumea florilor de hârtie”. Le realizează singură, manual, din hârtie pictată în nuanțe pastelate, iar mai departe acestea ajung în buchetul unei mirese sau în casele clienților.

Citeste si: Interioare care te relaxeaza.

„Florile eterne și unice sunt centrul universului meu, ele devin o amintire permanentă a unei zile de vis. Casa mea a devenit o grădină cu flori ce înfloresc zilnic ‒ trandafiri, bujori, hortensii, dalii, maci și anemone, orice floare din orice loc îndepărtat al lumii poate fi imortalizată din hârtie pentru a ne bucura de ea în fiecare zi a anului”, spune Cristina.

Decoruri cu flori de hartie. Și, pentru că vrem să îți dăm și câteva idei pentru casa ta, am întrebat-o pe Cristina cum pot fi integrate aceste flori de hârtie în decorul unei case: „Avantajul și farmecul florilor din hârtie este că ele au o viață eternă și pot fi realizate atât în mărime naturală, cât și supradimensionate.

Citeste si: Bulbi cu flori pentru gradina de vara.

Un aranjament floral pe măsuța din sufragerie, florile preferate în mărime XXL care pot fi expuse într-o zonă de interes a camerei sau chiar pe un perete acoperit de flori uriașe, de diferite dimensiuni, pot fi câteva idei despre cum integrați aceste obiecte în casele voastre”.

Acesta este pentru Cristina mai mult decât un hobby, este modalitatea prin care se împlinește și se exprimă ca artist. Pentru voi, dragi cititori, poate fi doar un proiect de bricolaj: „Pentru ca acest lucru să fie făcut profesionist, este nevoie de creativitate, manualitate și ingeniozitate”, spune Cristina. Iar dacă vei mai investi un pic de studiu, exercițiu și materie primă, noi credem că vei reuși să realizezi astfel de decorațiuni pentru casa ta.

Citeste si: Secretele carciumaresei.

decoruri-cu-flori-de-hartie1Avantajul florilor din hârtie este că ele au viață eternă și pot fi realizate în culori felurite.

Descoperă lumea florilor, dar și a ilustrațiilor realizate de Cristina pe www.christinepaperdesign.com sau pe Facebook/christinepaperdesign.

Orice colț al casei tale poate fi personalizat și înveselit cu minunatele flori din hârtie ale Cristinei.

Articol aparut in revista Casa si gradina.
Foto: Arhiva personala.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply