Decoratiuni de Craciun pentru gradina ta

0

Decoratiunile de Craciun pentru gradina vor aduce o nota de optimism chiar daca nu mai petreci asa de mult timp prin gradina. Un brad sau un pom impodobit, un mic aranjament pe masa din curte sau chiar si numai o coronita pe usa de la intrare te vor inveseli atunci cand le vei privi de pe fereastra sau cand vei trece pe langa ele.

Decoratiuni de Craciun care atrag atentia

Alege obiecte de decor mai mari sau in culori tari, care sa contrasteze cu fundalul monoton al gradinii si care sa poata fi observate de departe. Cativa clopotei clasici sau de vant, giruetele si podoabele din pom iti vor atrage atentia prin sunetul si miscarea lor. Iar cand se lasa seara, luminile care sa puna in evidenta munca ta devin indispensabile.

Citeste si: Decoratiuni pentru bradul de Craciun

Decoratiuni de Craciun confectionate din textile

E bine ca decoratiunile de Craciun sa fie din materiale rezistente la umezeala; merg si cele din textile atunci cand sunt folosite pe terasa, la usa sau in alt loc protejat de streasina casei. De exemplu, poti folosi ghirlande din diverse forme decupate in fetru sau, daca te pricepi, crosetate sau impletite din lana.

Citeste si: Decor pentru Craciun. Cateva idei simple

Decoratiuni de Craciun realizate din materiale naturale

Daca folosesti in amenajare crengute, conuri, ghinde, le poti proteja cu un strat de lac incolor. Si daca tot esti la ora de mesterit, profita de vremea rece si creeaza cateva decoratiuni din gheata. Realizate in vase mai mari, in forma de boluri si cupe, vor deveni suporturi pentru lumanari. Turnate in recipiente mici sau chiar in forme de gheata pentru frigider, pot fi transformate in globuri inedite. Fa-le simple sau prinde in ele fructe, frunze, flori si alte maruntisuri – nasturi, spre exemplu.

Citeste si: O idee simpla pentru Craciun

Articol adaptat din revista Casa si gradina   *   Foto: Guliver/Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply