Decor de iarna pentru casa

0

decor de iarnă pentru casă (1)Vrei decor de iarnă pentru casă? E greu de spus dacă este sau nu util un decor de iarnă pentru casă, altul decât cel în verde și roșu, specific Crăciunului. Eu zic că da și pentru asta, iată câteva idei. Dacă luăm în calcul faptul că iarnă este mult mai lungă decât vrem, dar și faptul că ne intră în casă, poate că unele idei de decor de iarnă în casă ar aduce mai multă armonie cu mediul rece din exterior. Dacă luăm în calcul și faptul că unele soluții de decor de iarnă în casă sunt extrem de creative nu este exclus că aceste propuneri să fie soluții excelente pentru casă ta.

Citeste si: DIY: Decoratiuni cu conuri de brad

Fototapetul și foliile audoadezive. Ele pot schimbă decorul din casă rapid, fără bătaie de cap, fără mizerie și fără prea mari complicații financiare. Mai greu este să alegi soluția decorativă potrivită pentru casă ta, decât să o aplici efectiv. Solutiile autoadezive sau fototapetul de dimeniuni mici cu teme de iarnă sunt alternative extrem de  practice. Se poate spune că este un decor de iarnă în casă, pentru că toate acestea folosesc tonuri reci,  de la alb, la albatru clar până la griuri și alte culori tipice sezonului alb.

Citeste si: Imbraca locuinta in textile pe timp de iarna

decor de iarnă pentru casă (3)Avantajul acestor soluții este că pot fi ușor aplicate, ușor îndepărtate, cele mai multe fiind refolosibile. De regulă aceste imagini care aduc un decor de iarnă pentru casă nu afectează peretele și suprafața acestuia, atâta vreme cât zugrăveală este una de calitate.

Astfel de soluții decorative se pretează perfect pentru pereții din cameră de zi, dar și pentru cei din bucătărie și sunt ideale în holul casei. În felul acesta poți avea în casă imagini surprinzătoare, pe care le poți adapta după sezon. De la copaci, până la animale, de la imagini cu cer și apa, până la un decor glacial. În ceea ce privește avantajele estetice ale acestora este senzația de amplitudine pe care o dau spațiului. În funcție de culoarea dominantă aceste soluții de decor de iarnă în casă pot să lumineze și să deschidă aerul din casă, funcționând că o fereastră. Poți avea imagini geometrice, abstracte sau adâncimi de ocean. Facinanti ochii acelui lup, nu?

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

Dacă folosești astfel de elemente de decor în cămară este neapărat necesar că ansamblul pieselor de mobilier să fie unul compac și minimalist, cu elemente de decor reduse la minim pentru a nu aglomera cameră.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply