De ce sa redecorezi cu mobila pe care o ai

0

De ce sa redecorezi cu mobila pe care o ai  (1)O solutie care schimba radical, simplu si eficient aerul din casa este sa redecorezi cu mobila pe care o ai! Care sunt motivele pentru care este util sa schimbi ordinea in casa si sa incerci un plan prin care sa redecorezi cu mobila pe care o ai? Enumeram cateva din beneficiile pe care le aduce solutia de a redecora cu ceea ce ai, pentru a te convinge ca solutia este una eficienta si aducatoare de beneficii pentru casa ta, pentru starea ta si pentru psihicul familiei tale.

Iata care sunt motivele pentru care poti sa redecorezi cu mobila pe care o ai si care sunt situatiile in care merita sa faci asta.

Cand se schimba componenta familiei. Unul din copii a plecat la casa lui, un copil a venit pe lume, unul din parinti vine sa locuiasca cu tine, sau alte nenumarate situatii schimba componenta familiei.

Solutia este sa redecorezi cu mobila pe care o ai pentru a lasa lucrurile cu sunt in favoarea provizoratului pe termen lung este neplacuta si stresanta. Parintele care locuieste cu tine se va simti bine daca o sa aiba locul lui, dupa cum este lipsit de sens sa pastrezi camera fetitei tale, desi ea s-a multat cu sotul ei, la casa ei. In planul pe care il urmaresti in astfel de situatii, cand redecorezi cu mobila pe care o ai trebuie sa urmesti confortul real al membrilor familiei tale si nevoile acestora. Atunci cand redecorezi cu mobila pe care o ai trebuie sa iei in calcul ca unele din piesele de mobilier pot sa primeasca o alta detinatie – biroul fetiteti tale, aflata la casa ei acum, poate sa-si gaseasca loc in hol ca dulap de depozitare, dupa ce il vopsesti, ii schimbi feroneria si ii adsaugi o oglinda, de exemplu.

Citeste si: Reorganizarea casei. Strategie in 3 pasi

Stiai ca daca vei schimba locul canapelei in camera de zi, tot decorul din aceasta camera sa schimba? Sau daca muti o lampa dintr-un colt al camerei in altul, sau daca schimbi pozitia unui fotoliu? Micile schimbari au efect major in casa si asta pentru ca prin excelenta casa este un loc extrem de familiar, iar o schimbare mica are impact major.

Citeste si: Reconditionarea scaunelor vechi

De ce sa redecorezi cu mobila pe care o ai  (3)Cand redecorezi cu mobila pe care o ai este momentul ideal pentru a face curatenie temeinica in casa. Poti intoarce covoarele astfel incat zona mai uzata sa fie mai ferita privirii, poti schimba locul obiectelor de decor din casa, sau poti schimba complet destinatia camerelor. Cand te inhami la aceasta actiune este posibil sa iti creasca brusc interesul pentru a cumpara lucruri noi, nu neaparat costisitoare care sa contribuie la improspatarea imaginii casei tale.

Citeste si: Instrumente si accesorii, decor in bucatarie

Trebuie spus ca desi redecorezi cu mobila pe care o ai, curatenia generala vine la pachet, la care se adauga si dorinta de a repara micile imperfectiuni ale casei, micile probleme si neajunsuri ale casei.

Cand redecorezi cu mobila pe care o ai este cel mai bun moment pentru a reorganiza jucariile copilului, cartile, pentru a tria hainele si veselea din bucatarie. Este momentul ideal pentru a goli balconul de lucruri inutile si pentru a recuceri spatiul din casa, deseori aglomerat inutil cu obiecte pe care nu le mai folosesti.

Sursa foto: hepta.ro/ Casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply