Cutii pentru depozitare. Cum le faci

0

Nu exista magazin de decoratiuni interioare, de la cele de renume la cele virtuale care sa nu-ti propuna cutii pentru depozitare. Partea buna este ca le poti face chiar tu, exact asa cum le visezi, cu costuri mult mai reduse. In plus ai bucuria de a avea in casa ta lucruri frumoase facute chiar de tine, iar aceste cutii pentru depozitare sunt perfecte.

 cutii pentru depozitare

Nu mai vorbesc despre utilitatea acestor cutii pentru depozitare. Sunt binevenite in orice colt din casa, in bucatarie, in hol si-n baie, dar ceea ce le diferentiaza este materialul din care sunt facute, forma si dimensiunea lor.

Cutii pentru depozitareAceste cutii pentru depozitare pot avea sau nu capac, depinde de utilitatea pe care o primesc si de locul in care vor fi amplasate. Acesta din urma este si detaliul esential. fac aceste cutii pentru depozitare in functie de locul in care umeaza sa le amplasezi pentru ca in acest fel stii exact si care este dimeniunea lor si care este materialul din care trebuie facute, dar si care este materialul pe care il vei folosi pentru a le imbraca.

Citeste si: Decor cu cosuri din nuiele

Ca sa faci aceste cutii pentru depozitare ai nevoie de orice fel de cutii din carton. Sunt foarte utile si bidoanele din plastic mari, dar si laditele de lemn, vasele din metal sau cutiile de palarii si geamantanele vechi. Ai nevoie de lipici, foarfeci, hartie colorata, materiale si diferite tesaturi, panzeturi pentru captusit cutiile (daca este cazul), tapet sau materiale plastifiate sau orice altceva crezi ca poate sa fie potrivit pentru a face o fata potrivita acestor cutii pentru depozitare.

Citeste si: Cosuri de depozitare

Alege un material care sa fie in ton si in armonie cu restul detaliilor de decor din camera. Nu omite panza de sac, bucatile colorate din reviste, hariile pentru impachetat cadouri care pot avea efecte minunate. Poti impreti fata acestora din sfoara sau ata pescareasca. Efectele sunt mai mult decat placute, iar aceste cutii pentru depozitare pot fi usor intretinute pentru ca fetele se pot spala. Si panzeturile sunt o buna solutie, mai ales pentru cutii pentru depozitare care vor sta in bucatarie sau baie.

Citeste si: Idei pentru depozitare

In cazul fetelor facute din hartie le poti impermeabiliza cu lac pentru mobila. Tine cont insa ca aceste curii devin rigide si daca sunt manevrate gresit se crapa si vor arata urat.

Singura limita pe care o ai in cazul acestor cutii pentru depozitare este imaginatia ta.

Sursa foto: hepta.ro / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply