Cuptoare performante în bucătărie

0

Cuptoare performante in bucătărie – tot ce îți oferă un cuptor este delicios, sănătos și rafinat preparat. Cele mai noi modele de cuptoare performante sunt tot mai complexe, mai sofisticate, au o mulțime de funcții și satisfac chiar și cele mai exigente gusturi culinare. Cuptoarele incorporabile de ultimă generație te vor uimi cu stilul lor de gătire, tot mai sănătos și mai ușor de pus în practică.
Ai la dispoziție modele de cuptoare performante, cu aburi, cui grill, cu sistem avansat de autocurățare, cu moduri variate de gătire, moderne sau în variante rustice. Câteva dintre ele sunt prezentate în continuare:
Citește și Bucatarie cu insula – sugestii de amenajare.
1.Ar merita toată atenția ta – cuptorul electric H 6461 BP are un volum util de 76 l. L 56 x l 59,5 x h 59,3 cm. De la Miele

cuptoare performante
Cuptor electric Miele H 6461 BP. Foto: Miele

2.Are un aspect care îl face potrivit cu bucătării cu aspect retro sau rustic. Cuptorul multifuncțional Hotpoint 48333 FT850-1 Bronzo-HA are dimensiunile L 59 x l 54,5 x h 59 cm. De la Hotpoint Ariston.

cuptoare performante
Model de cuptor cu aspect retro. Foto: Hotpoint Ariston

Citește și Solutii de amenajare pentru bucataria mica.
3.Modele compacte combinate din seria Smeg Linea SC45MC2sunt discrete și elegante. L 59,5 x l 54 x h 45,5 cm. www.pentruacasa.com

cuptoare performante
Modele compacte combinate din seria Smeg Linea SC45MC2. Foto: www.pentruacasa.com

4.Gătește sănătos cu cuptorul electric multifuncțional cu abur CombiSteam EOC6631AOX. L 59,4 x l 56,8 x h 59,4 cm. De la Electrolux.
Toate modelele de cuptoare performante au un aspect rafinat și se încadrează cu ușurință în cele mai exigente tipare de amenajare.

cuptoare performante
Cuptor electric multifuncțional cu abur Electrolux CombiSteam EOC6631AOX. Foto: Electrolux

Citește și Bucatarie rustica – idei de amenajare.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply