Bucatarie cu insula – sugestii de amenajare

0

Bucatarie cu insula – sugestii de amenajare. Dacă spațiul din bucătărie este mare, alege o amenajare cu un corp central insular, ce poate fi deopotrivă un loc pentru pregătirea hranei, spațiu de luat masa și o zonă de depozitare. Mobilierul potrivit și contrastele atent alese te poartă spre un ambient aerisit și plin de farmec: insulă și corpuri perimetrale, fronturi masive opace și uși și etajere din sticlă. În imagine următoare am conturat un posibil scenariu pentru o bucatarie cu insula – corpuri de mobilier, amplasare, dotări.
Citește și Bucatarie rustica – idei de amenajare.
1.Corpurile de mobilier sunt realizate din lemn masiv, provin de la brandul Grange și sunt disponibile prin La Maison. Producătorul a utilizat lemn de tei și de frasin, cu finisaje variate.

bucatarie cu insula
Corpuri de mobilier din lemn masiv. Foto: Grange

2.Imprimă șarm retro amenajării cu un dulap turn, cu etajere și vitrină, realizat din lemn masiv și sticlă. L 109 x l 39 x h 210 cm. Disponibil la Szel Mob.

bucatarie cu insula
Dulap turn. Foto: Szel Mob

Citește și Bucatarie vintage.
3.Pentru pardoseală, poți alege gresie porțelanată din colecția Marble Style – brand Cyr Ceramiche. L 60,8 x l 30 cm. De la Edil-Italy.

bucatarie cu insula
Pardoseală acoperită cu gresie porțelanată din colecția Marble Style. Foto: Cyr Ceramiche

4.În completarea ambientului dorit, mizează pe obiecte electrocasnice discrete, eficiente și bine integrate în decor. O variantă în acest sens ar putea fi hota șemineu dreaptă Electrolux EFC60244X. L 59,8 x l 62,2 x h 45 cm.

bucatarie cu insula
Hotă șemineu dreaptă Electrolux EFC60244X. Foto: Electrolux.

Optează pentru o bucatarie cu insula, în care bunul gust și organizarea spațiului să rezoneze impecabil!
Citește și Placari cu sticla în bucătărie.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply