Bucatarie vintage

0

Bucatarie vintage – O remarcabilă lejeritate în creionarea unui decor stylish, fără intruziuni contrastante, domină această bucatarie vintage, amenajată de curând de echipa 
La Maison. Culorile clare și piesele cu design rafinat au asigurat reușita proiectului.

bucatarie-vintage

Atunci când a demarat acest proiect, echipa La Maison a dorit să creeze un spațiu cu un aer classy, care să capteze atenția prin detaliile subtile, nu prin accentele epatante. Eleganța ambientului se datorează în primul rând manierei rafinate în care au fost asortate finisajele, materialele din care este realizată mobila și accesoriile. 
Mobilierul este unul cu influențe retro ponderate, iar culorile sunt calme, îmbietoare. Monotonia nu și-a făcut simțită prezența, decorul fiind pigmentat cu accesorii utile, dar care, datorită aspectului lor, pot fi considerate mici bijuterii de efect. Din această categorie fac parte mânerele alămite și butonii patinați, robinetele fancy și vesela bogat ornamentată. Materialele scumpe care au fost folosite nu fac altceva decât să sporească frumusețea fiecărui detaliu, iar lumina naturală difuză face și mai atrăgătoare amenajarea.

decor-elegant

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

detalii-retro

Detaliile complete despre această bucatarie vintage găsești în revista Casa Lux nr10/2013.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply