Cum faci din casa ta o casa vesela

0

O casă veselă înseamnă o casă sănătoasă, iar o casă sănătoasă este o casă îngrijită. Există câteva trucuri pentru că o casă să fie veselă, primitoare și comodă. Casele sunt ca și oamenii: unii râd, alții sunt posaci. Iată câteva idei care fac casă veselă.

?????????????????????????????????????????????????????

1. Amestecă stiluri. Teoria în ceea ce privește amenajările interioare este excelentă, dar practică arată că fiecare casă trebuie să aibă un stil propriu. Această vine din amprenta personală pe care o pune proprietarul dar și din amestecul de stiluri. Sunt obiecte de mobilier care depășesc canoanele unui stil și se potrivesc perfect în orice decor. În plus dau viață casei, iar o casă vie este o casă veselă.

Citeste si: Echilibrul formelor pentru decoratiunile interioare

2. Alege culorile care să flateze. Mergi mereu pe mână fanteziei și a inspirației tale, când este vorba despre culorile din casă. O să ai o casă veselă dacă culorile din casă vor fi din categoria celor care îți plac.

3. Decorează în stilul tău. O casă veselă poartă amprenta celor care locuiesc în ea. Așa că amenajarea unei case trebuie să cuprindă și acele obiecte de mobilier sau decorațiuni care plac și care sunt pe gustul celor care locuiesc în casă.

4. Amintește-ți mereu de puterea pe care o are vopseaua albă. Când ai ceva de reparat, de schimbat, de modificat sau de adaptat amintește-ți de puterea pe care o are vopseaua albă. Reflectă lumina, deschide spațiul, împrumută culoarea din jur, da luminozitatea. Și acestea au fost doar câteva din avantajele pe care le aduce vopseaua albă.

5. Alege mobilier cu linii curbe. Formele rotunde fac spațiul primitor. O casă veselă este o casă unde există mult alb sau unde mobilele esențiale au forme curbe.

Citeste si: Masa din casa, o necesitate

6. Nu folosi accentele de culoare foarte tări. Poate părea inspirată o canapea într-o culoare șoc, dar această este cu adevărat potrivită doar în camere mari, foarte luminoase și amenajate într-un mod anume. Într-o casă veselă nuanțele cele mai bune sunt cele pastelate. O canapea albă o să fie mereu cea mai bună alegere, pentru că da senzația de confort și stimulează plăcerea dialogului. Sau cel puín așa se spune!

7. Scrie pe pereți. Nu este un îndemn la a scrie pe pereți, la propriu. Dar o lozincă mobilizatoare poate că nu o să te facă să le vezi pe toate în roz, dar cu siguranță îți va da un gând bun și te va impulsiona.

Citeste si: Camera multifuncțională

8. Îndrăznește și combină materiale. Această soluție aduce frumusețe prin contrastul dintre materiale. Cel mai bun îndemn este acela de a combină materiale prețioase cu unele banale. Trucul se potrivește foarte bine în bucătărie și în baie și te va ajută să ai o casă veselă.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply