Cum alegem un semineu electric pentru incalzirea locuintei?

0

Pentru multe persoane, la prima vedere, un semineu electric nu reprezinta o optiune care sa aiba sens mai cu seama pentru ca exista pe piata multe alte sisteme de incalzire care sunt mai performante si costa mai putin atat aparatul in sine cat si intretinerea acestuia.

Nu toata lumea este de acord cu ideea de a avea un foc de lemne artificial. Un semineu electric afiseaza o imagine ce simuleaza focul dintr-un semineu cu lemne, pe un ecran digital. Sunt persoane care considera ca un semineu electric este o optiune foarte moderna de a incalzi o portiune a casei si de a crea in acelasi timp atmosfera din copilarie sau atmosfera de poveste de la munte.

Daca iti doresti sa ai parte de aceste amintiri frumoase sigur iti va surade ideea de a opta pentru un semineu electric la tine acasa. Acest semineu, pe langa rolul estetic pe care il are indeplineste si rolul de incalzire pentru un living, de exemplu, pe timp de iarna geroasa.

Un semineu electric este un aparat de incalzire mai scump, dar care indeplineste functiile pe care le au aerotermele, caloriferele electrice pe baza de ulei si radiatoarele.

Trebuie sa stii ca un semineu electric poate sa fie ceva mai eficient decat o centrala de apartament pentru incalzirea eficienta a unei singure camere. Sau acest semineu poate sa fie un aparat de back-up pentru situatiile in care centrala termica este stricata.

Multe persoane, pe timp de iarna, aleg sa deschida aparatul de aer conditionat si sa il porneasca pe aer cald pentru a mai incalzii casa. Un semineu electric vine in intampinarea acestei nevoi suplimentare de incalzire fiind mai eficient decat un aparat de aer conditionat.

Iata care sunt avantajele pe care le are un semineu electric fata de un semineu traditional!

Un semineu electric este simplu de instalat fata de un semineu traditional. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti semineul din cutie si sa il conectezi la o priza cu impamantare si apoi se deschide prin apasarea unui buton.

Chiar si pentru modelele de semineu incorporabile in perete montajul se realizeaza usor. Simplitatea instalarii este avantajul suprem al semineului electric. Usurinta cu care acest semineu este intretinut trece pe planul doi pentru ca nu este nevoie sa stai sa cureti de cenusa pe care o produce arderea lemnelor, iar cosul de fum este inexistent deci nu trebuie curatat. De asemenea, avantajul unui semineu electric este reprezentat si de fapul ca nu este necesara aerisirea incaperii ca in cazul semineului traditional care necesita aerisire dupa arderea lemnelor. Semineul electric nu produce fum deci nu este deranjant nici pentru ochi si nici pentru nas, iar obiectele sau hainele din casa nu vor fi afumate.

Magazinul online www.seminee-expert.ro comercializeaza semineu electric de inalta calitate, modele de ultima generatie prevazute cu termostat, geamuri antireflex, seturi de butuci metalici, pornirea si oprirea cu ajutorului telefonului prin bluetooth etc.

Pentru comenzi  puteti accesa aici   sa faceti o programare pentru a merge in showroom. Acolo puteti sa primiti consultanta gratuita cu privire la modelul de semineu electric care se potriveste cel mai bine pentru nevoile voastre.

 Sursa: Agentia Fortin

Citeste si:

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply