Culorile ideale pentru baie

0

Culorile sunt esențiale în tot ceea ce înseamnă amenajare interioară, iar alegerea culorilor pentru fiecare din încăperile casei este o treabă importantă care trebuie bine chibzuită. În aceste condii este bine să cunoști culorile ideale pentru baie, cu atât mai mult cu cât, la prima impresie alegerea culorilor şi a combinaţiilor pentru o baie depinde în primul rînd de gustul fiecăruia şi de atmosfera şi stilul pe care vrei să îl redai acestei încăperi.

culorile ideale pentru baie

Citeste si: Idei pentru bai mici

Culorile ideale pentru baie sunt cele proaspete, care aduc un aer relaxant şi calm. Nu omite că alegerea unor combinații de culori este mereu cea mai bună soluție. Toate aceste perechi de culori pot fi folosite în tandem: culoare principală și culoare de accent.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Verde şi turcoaz. Acestea sunt cele mai bune culori marine care îţi pot transforma baia într-un spaţiu relaxant, ideală pentru rutina ta zilnică. Poţi opta pentru plăci de faianţă în aceste nuanţe sau pentru perdele şi accesorii de baie, astfel vei obţine o baie modernă plină de viaţă.

Roşu şi negru. Aceste culori reprezintă o metodă clasică de decorare a oricărei încăperi. Cu ajutorul acestor culorii poţi crea o baie cu adevărat impresionantă, însă trebuie să fii foarte atent la combinarea acestora. De la pereţi, gresie şi pînă la obiectele sanitare, totul în baie trebuie să facă parte din aceste combinaţii. De obicei roşu şi negru se folosesc în băile mari.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Roşu şi alb. Adaugă nuanţe de roşu în majoritatea elementelor din baie şi echilibreazăle cu ajutorul accesoriilor albe. Poţi de-asemenea încadra în acest decor elemente negre sau metalice.

Citeste si: Ce tip de chiuveta pentru baie alegi?

Maro şi bej. Pentru a crea o baie simplă şi clasică optează pentru o baie în nuanţe de maro şi bej. Dacă foloseşti gresie de culoare deschisă  baia ta va părea mult mai spaţioasă.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

De-asemenea poţi opta  pentru combinaţii de culori precum: portocaliu, roz, mov sau bordo. Atunci cînd alegi culorile pentru baia ta nu uita să iei în consideraţie şi stilul de amenajare a întregii locuinţe.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply