Ce tip de chiuveta pentru baie alegi?

0

Băile sunt adesea neglijate de proprietari, dar când decizi să-ți renovezi baia, chiuveta este cea mai importantă piesă de mobilier pe care trebuie să o schimbi. O chiuvetă frumoasă poate fi o schimbare bună pentru baia ta.

chiuveta 1

Alegerea unui anumit tip de chiuvetă ține de punctul tău de vedere personal. Sunt multe tipuri de chiuvete disponibile pe piață. Poți alege una în funcție de mărimea băii și bugetul tău personal, la care probabil ai renunțat atunci când te-ai dus să cumperi una.

chiuveta 2

Este important să înveți ce tipuri de chiuvetă sunt disponibile pe piață, înainte de a cumpăra una.

Tipuri de chiuvetă pentru baie

Dacă ai nevoie de mai mult spațiu în baie, atunci te sfătuiesc să optezi pentru cea chiuveta montată în perete. Acest tip de chiuvetă îți permite să economisești mult spațiu. Chiuveta montată în perete este bună în băile mici.

Dacă locuiești singură într-un apartament, atunci poți folosi o chiuvetă montată în perete.

Ar trebui să eviți să cumperi o astfel de chiuvetă dacă ai copii. Copiilor le este greu să folosească o chiuvetă montată în perete, și sunt șanse ca aceasta să se deterioreze cu timpul din cauza faptului că cineva s-a agățat de ea în repetate rânduri.

Citeste si: Culoare pentru baia ta: verde

Chiuveta cu consolă este un alt tip ideal de chiuvetă pentru baia ta dacă ai nevoie de un spațiu de depozitare în plus. Pentru că nu există niciun dulap sub chiuvetă, acel spațiu poate fi folosit pentru a depozita diverse lucruri.

chiuveta 3

 

Chiuvetele cu consolă sunt cele suspendate. Ele sunt puse pe suporturi, acele suporturi fiind fixate în perete. În unele cazuri, chiuveta cu consolă

este suspendată pe două picioare de susținere.

Citeste si: 3 secrete pentru o baie luxoasa

Dacă ai mult spațiu în baie, atunci ar trebui să instalezi o chiuvetă cu dulap încorporat. Astfel de chiuvete îți afirmă stilul și sunt ideale

Oferă băii tale un aspect superb, iar odată cu chiuveta ai parte și de un mic dulap montat dedesubtul chiuvetei.pentru băile mari.

Acum că știi ce fel de chiuvete există, poți alege ce chiuvetă pentru baie este ideală casei tale. Alege-o pe cea mai bună!

Citeste si: Transforma baia ta veche intr-o baie actuala si moderna

 

Sursa foto: Photographee.eu,  mitev, Robert Kneschke  – Fotolia.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply