Culorile camerelor mici. Strategie si idei

0

O cameră mică are nevoie de atenție specială, așa că se poate spune că există culorile camerelor mici, soluții ideale pentru acestea, prin efectul vizual pe care îl generează și prin impactul estetic.

Griurile decolorate și strălucitoare sunt una din culorile camerelor mici. Această nuanță deschide spațiul și topește dimensiunile reale ale camerei, făcând-o să pară mai mare și mai, mai caldă și mai primitoare.

Având efectul unei injecții de tonus, galbenul este alegere excelentă pentru camerele mici, mai ales pentru cele destinate copiilor, pentru bucătprii sau băi. Galbenul, culoare solară aduce lumină și lărgeștre spațiul ceea ce este ideal pentru o cameră mică.

Citeste si: Accesorii cu pasiune pentru case frumoase

Culori neutre în tonuri medii dau spațiu și stil fără a ocupa ”spațiu” într-o cameră mică fiind soluții foarte bune pentru încăperile mici. Culorile neutre sunt culorile camerelor mici, iar în categorie intră albul, verdele pal, albastrul aer și toate nuanțele de ocru luminos.

Citeste si: Frumoasa camera mica. Idei si sfaturi

Joaca-te și provoacă spațiul într-o cameră mică alegând un ton calm, dar intens de albastru. alege o nuanță strălucitoare. Soluția este bună doar pentru camerele mici foarte luminoase, cu puține piese de mobilier și dedicate relaxării.

culorile camerelor mici (2)

Verde viu este o povocare, dar este una din culorile camerelor mici. Culoarea transformă camera într-un sanctuar liniștit și este ideală pentru dormitor.

Citeste si: Idei de amenajare pentru un dormitor mic

Poate părea ciudat să alegi o culoare îndrăzneață pentru o cameră mică, dar acesasta se poate în camerele luminoasese. Portocaliu apos și suav este bun pentru o cameră mică pentru ca va distrage atenția de la volume și te va obliga să te concentrezi pe luminozitatea culorii, ceea ce face spațiul mai mare.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply