Culoare pentru baia ta: portocaliu

0

Amenajarea băii este foarte importantă iar culorile alese bine ne dau starea de care avem nevoie pentru a începe ziua plini de energie. Dar ce spui de portocaliu ca şi culoare pentru baia ta?

Culoare pentru baia ta: portocaliu

Portocaliul este o culoare veselă pe care o asociem cu căldura şi creativitatea.

Este o alegere inspirată pentru baie indiferent de anotimp. Pe timp de iarnă ne va umple această camera de lumină si ne va da un sentiment de căldură. În anotimpurile calde portocaliul se va asorta perfect cu soarele de afară. Chiar dacă geamul de la baie este foarte mic această culoare va da impresia că nu ne lipseşte lumina naturală.

Citeste si: Baie modernă cu elemente baroce

Dacă te hotărăşti să foloseşti această culoare in baia ta ar fi bine să te gândeşti puţin atunci când vei alege paleta de culori.

Atunci când alegi un portocaliu puternic şi îndrăzneţ ai grijă să îl foloseşti cu moderaţie. Mergi pe un design simplu şi renunţă la decoraţiuni, pentru a nu încărca prea mult camera.

Nu îţi face totul în baie portocaliu, va părea prea încărcată. Dacă ai gresia portocalie alege o faianţă albă. Va lumina si va da strălucire încăperii.

Tonurile calde au darul de a mări, iar culorile puternice şi reci de a micşora. Atunci când vei alege un portocaliu închis baia ta va părea mai mică.

Poţi adăuga decoraţiuni în alte culori, dar nu exagera, păstrează un design minimalist.
Sau, dacă nu vrei să investeşti în tablouri sau alte accesorii, poţi aduce un plus folosind prosoape în culori puternice. Alege albastru puternic, dar fără imprimeu pentru a nu obosi ochiul.

Citeste si: Cabina de dus sau cada?

O baie cu pereţi albi si multă lumină ne permite să folosim multă culoare, fără a da impresia de spaţiu aglomerat.

Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi ai încredere în alegerile tale.

Sursa foto: Photographee.eu – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply