Culoare de toamna in casa: corai

0

Culoarea anului pentru această toamnă este culoarea corai. Nu este doar o culoare fabuloasă pe care s-o alegi pentru hainele din garderoba ta, dar este o alegere perfectă pentru a aduce căldură în casă în această toamnă.

Corai este ideală pentru confort şi căldură, şi rămâne în acelaşi timp o culoare veselă.

Poţi aduce nunaţe de corai în casa ta în 5 moduri:

Unul din cele mai uşoare moduri de a integra această culoare veselă şi îndrăzneaţă în casa ta este cu ajutorul unei piese mari de mobilier. Făcând contrast pe un fond neutru, o canapea corai va atrage imediat atenţia, emanând căldură şi dominând spaţiul. Avantajul este că, alegând o singură piesă de mobilier de această culoare, reuşeşti să ai un impact puternic vizual.

Citeste si: Ce spune canapeaua ta despre tine

Dacă vrei să faci impresie, fă un întreg perete corai. Pentru mulţi ochi poate fi prea mult, aşa că poţi calma peisajul puţin folosindu-te de tonuri naturale, precum nuanţe de gri sau bleu marin. Nu încărca prea mult peretele, câteva tablouri sau rame în aceste culori sunt suficiente pentru efectul dorit.

Citeste si: Superba si fascinanta culoare gri

Dacă un perete întreg de corai este prea mult pentru tine, sau dacă eşti încă la stadiul de încercare a acestei culori, poţi încerca să aplici vopseaua pe o suprafaţă mai mică, într-o cameră de dimensiuni mici, cum ar fi baia. Poţi alege să vopseşti toată baia în corai sau doar un perete. Tapetul nu iese din discuţie în acest caz, şi te poate ajuta să combini culorile mult mai uşor.

Citeste si: 3 secrete pentru o baie luxoasa

Materialele textile sunt obligatorii în orice casă. Transformă o cameră din funcţională în confortabilă cu textile corai. Perne corai pentru patul din dormitor, aruncate pe o lenjerie albă dau veselie camerei. În combinaţie cu nuanţe de gri iese şi mai mult în evidenţă, şi dau o notă de eleganţă oricărei camere.

Citeste si: Greseli de decorare

Este foarte important să aduci artă în casă ta, mai ales dacă sunt lucrări unicat. Operele de artă sunt ideale pentru a combina palate de culori. Crează interest vizual cu tablouri ce conţin nuanţe de corai. Poţi găsi pe internet imagini sau picturi în corai pe care le poţi transforma în adevărate opere de artă pe peretele tău.

Tu cum ai folosi culoarea corai în casa ta?

Sursa foto: 4matic – Fotolia.com

Sursa: interiordec.about.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply