Craciun neconventinal si idei de brazi altfel

0

Crăciunul este o sărbătoare tradițională, dar acest lucru nu înseamnă că totul trebuie să fie … tradițional, așa că îți propunem câțiva brazi neconventionali de Crăciun cu totul speciali, dar în egală măsură soluții simple și practice.

brad stilizat
 
Primul din lista și propunerile noastre de brazi neconventionali de Crăciun este un prinț în marine maturala pe pânză. Îl desfaci și-l agăți. Ai un brad “adevărat”, fără să pierzi spațiu din casă. Este perfect în casele mici și este o soluție mai mult decât prietenoasă cu mediul.

sursa foto: Att Pynta
sursa foto: Att Pynta

Acesta este una din soluțiile excelente pentru seria de brazi neconventionali. Alege ramuri de lemn, curată-le de coajă și, dacă ai timp le poți da cu lac. Apoi le montezi. Le poți fixă cu adeziv sau cuie. Depinde de locul pe care îl alegi.

Sursa: Etsy- Gifting 5A Lifestyle Image
Sursa: Etsy- Gifting 5A Lifestyle Image

Pentru această soluție din seria de brazi neconventionali de Crăciun ai nevoie de talent la desen. Nu cine știe ce, dar puțină măiestrie este necesară. Este o idee excelentă pentru școală sau pentru cameră copiilor. Ideea este frumoasă, simplă, practică și foarte originală.

tinek 185
Sursa: tinek 185

Această idee pentru un brad neconvenționale este ideală la serviciu, dar își păstrează farmecul și acasă. Este nevoie de putina îndemânare pentru al face, dar rezultatul este frumos și extrem de decorativ.

E greu de afirmat că acesta este unul din seria de brazi neonventionali. Este mai degrabă o realizare care cere măiestrie și indemnarae, dar rezultatul final merită din plin efortul. Folosește lemne bine uscate și curățate de coajă, eventual lăcuite. Montează-le prin a le legă cu sârmă subțire și ușor manevrabila. Nu-l face foarte înalt, regulă principală fiind aceea de a păstra formă piramidala a acestuia. Decorează-l cu globuri se ghirlande colorate.

Citeste si:

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply