Cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta

0

O lista bună, interesantă și foarte utilă cu cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta.

secrete mici

Multe secrete despre amenajările interioare sunt cunoscute și se pot aplica cu succes tuturor amenajărilor interioare. Dar aceste cinci secrete mici pentru casa ta merită așezate pe lista cu mari secrete pentru casă, dat fiind faptul că mizează pe amprenta personală pe care fiecare dintre noi trebuie să o pună pe decorul din casă.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

secrete miciCasa ta trebuie să vorbească despre tine, iar acesta este unul din cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta. Casa ta trebuie să vorbească despre tine, despre ce ești, ce-ți place, ce iubești, ce ai făcut în viața ta, așa că toate aceste amănute trebuie să fie vizibile în casa ta.

Secretul este acela de a-ți amenaja casa după gustul și personalitatea ta, înainte de a te inspira din reviste sau a te lua dupa sfaturile specialiștilor. Decoreaza-ți casa cu amintiri, cu suvenirurile cumpărate (dacă sunt valoroase sau daca sunt foarte prețioase sufletului tău), cu elementele care te reprezintă și pe care le iubești.

Unul din cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta este aceea al stratificării elementelor din casă. Asta înseamnă mai multe texturi pentru că acestea vor da sentimentul de bogăție în casă. Monotonia, spațiile libere, rafturile golașe dau o impresie estetică neplăcută.

Cu alte cuvinte, nu pune doar perdele la ferestre. Adaugă și jaluzele romane pentru a oferi adâncimea camerei. In plus amestecă materiale: lemn, metal, sticlă și piatră chiar dacă spațiul este mic, chiar dacă este vorba doar despre elemente de decor.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

secrete miciUn decor perfect, făcut de cel mai priceput și mai abil decorator este ZERO dacă camera și casa întreagă nu are lumina potrivită. Unul din cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta este să nu te bazezi pe lumina din tavan, ci să oferi fiecărui spațiu lumina de care are nevoie. Un truc excelent este o lampă de podea, care poate face din orice cameră una specială, cu o lumină teatrală.

Ascunde ceea ce nu-ți place. Trucul nu este chiar un truc, pentru că este evident că a ascunde ceea ce nu-ți place este o bună soluție. Mai mult, unul din cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta este să ascunzi inclusiv ceea ce vezi pe geam dacă ceea ce vezi nu-ți place. Foloșește perdele groase, în culori contrastante cu restul încăperii. Luminează din interior bine fereastra.

O soluție, acolo unde se poate este să așezi în dreptul ferestrei, în exterior, plante. Vor îmbogăți imaginea oricât de neplăcut este ceea ce vezi pe geamul tău.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

Proporția este unul din cele mai mari cinci secrete mici pentru casa ta. Mobilează toate încăperile cu piese proporționale cu dimensiunile camerei. O piesă prea mare sau prea mică într-o anume cameră poate da totul peste cap și poate strica complet decorul din casă.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply