Ce sa faci să nu se mai abureasca oglinda de la baie

0

abureasca (1)Dacă te deranjează că oglinda de la baie se aburește de fiecare dată când faci duș, ai câteva soluții ca să scapi de această problemă.

Secretul stă în pasta de dinți care, pe lângă faptul că este eficientă ca soluție de curățare, are și puterea de a împiedica aburirea oglinzilor.

Tot ce trebuie să faci este să freci cu un amestec făcut din pastă de dinți și puțină apă oglinda din baie. Amestecul trebuie să fie de consistenta gelului de duș. Șterge energic cu o cârpă curată.

Citeste si: Oglinda fermecata de acasa

Un amestec făcut din alcool medicinal și glicerină, în părți egale rezolvă foarte bine această problemă. Pune amestecul pe o cârpă și freacă oglinda până devine din nou sclipitoare. Nu se va mai aburi.

Citeste si: Oglinda din baie. Sfaturi utile

Glicerina pură este și ea foarte eficientă, dar este mult mai greu de intins pe oglindă, adică va trebui să freci mult pentru a ajunge din nou la o oglindă perfect curată. pelicula de glicerină formaă va feri de aburire oglinda pentru multă vreme.

Toate aceste soluții sunt bune și pentru a feri de depunerile de săpun pereții cabieni de duș.

Oglinda din baie se curață perfect și cu spumă de bărbierit. Spumă, nu gel. Pune puțina spumă de bărbierit pe un burete umed și curață temeinic oglinda.

Citeste si: O casa curata fara efort. Trucuri si idei

Poți să folosești pentru a curăța oglinda piele de caprioara. Trebuie sa fie perfect uscată și curată. Pielea de caprioară dă strălucire oglinzilor.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply