Ce conteaza intr-o amenajare (2)

0

ce-conteaza-intr-o-amenajare

Ce conteaza intr-o amenajare? Este întrebarea la care ne răspunde Izabela Feher, designerul de la Ezzo Design, și pe care, zicem noi, și-o pune oricine care nu este specialist atunci când pornește în aventura numită amenajarea casei.

Din start, noi îți recomandăm să te documentezi foarte bine atunci când îți amenajezi casa. Pe piață există foarte multe idei, modele, variante de mobilier și accesorii pentru casă.

Când te vei trezi pus în fața lor, este posibil să te încerce un sentiment de ușoară confuzie. Nu este nimic, citește mai jos și vezi sfaturile designerului nostru care îți spune ce conteaza intr-o amenajare.

Citeste si: Ce conteaza intr-o amenajare (1).

Care sunt piesele esențiale într-un apartament de bloc și cum se aleg acestea?

Din cauza spațiilor mai reduse oferite de apartamentele de bloc față de case (nu cele recent construite), o piesă esențială ar fi ergonomia. Tindem să ne gândim mai mult la conceptul spațiului ce urmează a fi amenajat și deseori înclinăm spre a lăsa la urmă partea funcțională a acestuia, lucru ce nu ar trebui neglijat.

Citeste si: Spatii pentru depozitare – ordine acasa.

Care este rolul designului de interior?

După părerea mea, rolul designului nu este doar unul de natură pur estetică, de a-ți oferi o perspectivă plăcută din punct de vedere vizual, este și acela de a-ți ușura activitățile cotidiene prin rolul său practic.

Ne poți da un exemplu mai concret?

De exemplu, nu este suficient ca texturile și materialele dintr-o încăpere să se îmbine într-un mod armonios, ele trebuie să poată fi și ușor de curățat și întreținut.

Citeste si: Greseli de amenajare pentru dormitor.

Poate că ar fi bine să nu te bazezi pe intuiție, ci, mai de grabă să apelezi la sfaturile specialiștilor, iar rezultatele vor fi pe măsură. Vei avea o casă demnă de admirat și luată drept exemplu de toți cei care îi vor trece pragul. Îți garantăm!

Foto: Thinkstock.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply