Case care respecta regulile Feng Shui

0

Stilul Feng Shui poate fi considerat undeva între un moft și un stil de viață. Pentru că de cele mai multe ori există o combinație între cele două aspecte, există și case care respectă regulile Feng Shui. Ne aplecăm asupra subiectului și luăm în calcul acele detalii din aceste proiecte de case moderne care respectă regulile Feng Shui și care aduc o reală îmbunătățire a vieții, un plus de confort, idei de organizare și spirit practic, pentru că dincolo de moft, principiile Feng Shui reprezintă spirit practic, confort, accesibilitate și organizare.

Nu există case care respectă regulile Feng Shui pe toate drumurile, dar poți avea un plan de casă care să corespundă unui astfel de stil dacă apelezi la proiectul de arhitectură personalizat și dacă investești puțin timp în documentare, că să știi ce să ceri. Iată care sunt liniile principale, caracteristice pentru aceste case care respectă regulile Feng Shui.

♦ În primul rând o casă construită după regulile Feng Shui este o casă perfect orientată pe axă nord-sud.
♦ Nu contează numărul de camere și nici dimensiunea casei, dar este esențial că materialele de construcție să fie cât mai aproape de formă lor naturală, lemnul și piatră fiind cele preferate.
♦ Ferestrele unei case realizate pe un proiect ce respectă regulile Feng Shui sunt mari, iar peretele camerei de zi trebuie să fie orientat spre sud, în timp ce peretele dormitorului, orientat spre nord.
♦ O casă Feng Shui are un acoperiș la 42 de grade, astfel încât acesta să nu acumuleze nici prea multă, dar nici prea puțină cadura de la razele soarelui.
♦ O casă după aceste proiecte de case care respectă regulile Feng Shui trebuie să aibă o bune ventilație naturale, iar camere trebuie să fie în forme geometrice regulate: pătrate sau dreptunghiulare, iar în casă să fie cât mai puține colțuri și unghiuri.
♦ O locuința după toate regulile unor proiecte de case care respectă regulile Feng Shui nu poate să fie decât confortabilă și parctică.

Cel puțin așa pare la prima impresie!

Sursa foto: pixabay.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply