Parfum și armonie într-o grădină de vis

0

 

Parfum și armonie într-o grădină de vis – Un univers coerent, cu elemente atent selecționate și contextualizate în armonie cu natura, este rezultatul unui proiect gândit și pus în practică de Veronica Schmidt. Plantele au fost astfel alese, încât să rezoneze cu tipicul ariei în care au fost plasate.

gradina-1

Un univers coerent, cu elemente atent selecționate și contextualizate în armonie cu natura, este rezultatul unui proiect gândit și pus în practică de Veronica Schmidt. Plantele au fost astfel alese, încât să rezoneze cu tipicul ariei în care au fost plasate.Idealul de frumusețe poate fi atins – dacă ești atent la toate detaliile ce compun un ansamblu. Și în cazul acestei grădini superbe, cu o suprafață generoasă (aproximativ 6.000 mp), proprietara ei, Veronica Schmidt, a ținut cont de toate elementele existente: de configurația terenului, de distribuirea funcțiunilor uzuale de pe o proprietate, de coordonarea cromatică și stilistică dintre flori și celelalte plante.

Proiectul nu a fost tocmai ușor, având în vedere că cei 6.000 mp fost obținuți prin alăturarea a trei parcele, între care existau diferențe de nivel evidente și, în plus, solul era argilos, fapt ce a impus decopertarea terenului și aducerea unui pământ fertil. În demersul ei, Veronica Schmidt i-a apropiat de natură și pe copiii ei, în special pe Denis. Băiețelul este pasionat de natură și animale, cunoscând multe secrete legate de cultivarea și îngrijirea plantelor.

gradina-2

Ei au îmbinat creativitatea cu experiența și, pentru că suprafața este generoasă, au creat mai multe puncte de interes: o livadă, o zonă montană cu fructe de pădure, precum și multe ronduri cu flori.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply