Ascunzatori bune la tine acasa

0

ascunzatori (2)Când vine vorba de a ascunde obiecte de valoare în casa ta, nu ai neapărată nevoie de un seif masiv fixat pe podea ci de idei bune și ascunzători la tine acasă. Ai în casă ascunzători bune, iar cu puțina imaginație și inteligență poți fi înaintea hoților.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

Obiecte vechi și locui la îndemână. Ascunzători bune sunt toate obiectele vechi așezate la vedere. Un aspirator vechi de exemplu, pus in debara. Scoate punga din interior, curăță-l și ai un spațiu ascuns și sigur.

Pietre pentru cheia casei. De foarte multe ori o cheie de rezervă lăsată într-un loc pe care să-l cunoască toți membrii familiei este necesară. Fă o gaură mică cât să încapă un borcan de medicamente în care cheile pot sta bine și ferite de umiditate. Lipește de capac o piatră adevărată și las-o, de preferat, printre alte pietre, îngropată. Locul este bun și este o excelentă propunere din lista de ascunzători din casă și de pe lângă casă.

ascunzatori (1)Priză electrică falsă. Acestea pot ascunde obiecte mici și foarte valoroase, cum ar fi pietre pretioase și bijuterii. Fă o gaură în perete și acoper-o cu o proză. Totul este ca priza și locul ei de amplasare să fie logic și în armonie cu restul prizelor din casă. Poți une chiar și un ștecher în priză.

Pe același principiu este și următoarea idee din lista de ascunzători din casă. În spatele unei flise din baie sau din bucătaroe poți face un mic seif. Evident disimularea și aspectul acesteia trebuie să fie perfect. Taie o gaură în perete care este puțin mai mică decât flisa. Atasează un coș de plastic mic la partea din spate a plăcii și ascunzătoarea este gata. Folosește o ventuză pentru a apuca flisa. Ai grijă să nu rămână urme care să tradeze locul.

O sticlă cu apă, printre alte sticle cu apa este locul perfect pentru a ascunde valori. O sticla de plastic cu un capac etanș dar cu fund dublu este un loc perfect pentru a ascunde lucruri de valoare bijuterii și alte obiecte mici.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Principiul după care funcționează ideile din această listă de ascunzători este acela al unor locuri la vedere, disimulate, aflate în zone puțin accesibile. Folosește aparate și elemente care par funcșionale. Un ceas de perete poate fi o ascunzătoare foarte bune, după cum o bucată de carne congelate poate ascune o mica valoare, la fel o păpușă sau o altă jucărie aruncată într-un colț din casă. Nu ia nici un hoț carnea din congelator și nici ceasul din perete, cu atat mai puțin o sicla cu apa sau o jucărie.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply