Amenajarea unui living elegant

0

Amenajarea unui living elegant. Daca te-ai hotarat ca ai nevoie de o reamenajare in living si te-ai gandit ca o atmosfera eleganta este ce cauti, iata care sunt sugestiile noastre pentru un living elegant.

Citeste si: Gri si verde in living.

Ce fel de mobilier alegi

Primul pas cu care iti sugeram sa incepi il reprezinta alegerea mobilierului. De cele mai multe ori ideea de elegant este asociata cu clasicul. Asadar, indreapta-ti atentia catre piese care au linii clasice. Chiar daca nu sunt din acelasi set, pot aduce o atmosfera eleganta din liniile pieselor de mobilier.

Textile au rolul lor

Amenajarea unui living elegant. Textilele au un rol important in amenajarea unui living. In primul rand, ar trebui sa eviti tot ce inseamna material sintetic. Alege textile din bumbac, care se spala usor si nu se deterioareaza in timp. Covorul poate fi unul persan, intr-o nuanta dominanta de rosu sau verde, cu modele decorative clasice. Perdele albe care sunt completate de o serie de draperii mov sau gri, dintr-un material moale, aduc acele plus de eleganta pe care il cauti pentru livingul tau. Cuvertura de pe canapea poate fi ceva inchis la culoare, de catifea, care sa se asorteze perfect la restul amenajarii.

Citeste si: Idei pentru un living confortabil.

Decoratiuni si accesorii

Amenajarea unui living elegant. Acum sa trecem si la partea, probabil cea mai placuta si anume alegerea decoratiunilor si accesoriilor. Iti spunem din start, nu iti incarca livingul cu tot felul de decoratiuni, pentru ca tu vei munci mai mult: la mentinerea ordinii, dar si la stergerea prafului. Alege o lampa cu picior, inalta, a carei lumina sa treaca printr-un abaju cu forma clasica si pozitioneaza-o in apropierea canapelei. Apoi, opteaza pentru un candelabru cu brate lungi si cateva sfesnice pe care le poti aseza pe masa din living.

Citeste si: Galben si mov intr-un living clasic.

Ca sa intregesti toata amenajarea, cumpara un parfum de camera cu o aroma eleganta!

Foto: Guliver / Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply