Alege o tigla metalica acoperis produsa la standarde inalte

0

Indiferent ca decizi sa construiesti o terasa sau un acoperis, vrei ca sa structura casei tale si anexele sale sa  fie bine asigurate si protejate. Pentru a evita costuri suplimentare si pentru a grabi montajul, atunci cand alegi tigla metalica acoperis este recomandat sa cercetezi bine piata si sa iti faci un plan riguros. Afla din acest articol cum sa te orientezi in acest sens.

Solutii profesionale de la experti in domeniul acoperisurilor
BDM ROOF SYSTEM are o gama larga de solutii de invelitoare pentru acoperis. Tot ei te pot ajuta si cu realizarea devizului: lasa pe seama lor masuratorile si calculele pentru viitorul tau acoperis.
Cu experienta celor 3000 de acoperisuri realizate, poti avea incredere in expertiza lor. Colaboratorii principali cu care lucreaza sunt BILKA STEEL, DECRA, BUDMAT, TONDACH. Cei 10 ani de experienta pe care echipa ii are se combina cu traditia si profesionalismul producatorilor, astfel ca rezultatul nu are cum sa fie decat multumitor. BDM ROOF SYSTEM propune solutii pentru tot ce inseamna accesorii si izolatie pentru acoperis si mansarde, izolatii si panouri pentru fatade sau termopane.
BILKA STEEL este producator local care din 2007 inoveaza si livreaza cele mai bune invelitori pentru acoperis din otel zincat, cu o gama variata de modele in 25 de nuante mate sau lucioase. Desi au inceput cu un singur sediu in Brasov, acum livreaza in toata tara, dar si in Europa si sunt renumiti pentru standardele inalde la care produc si depoziteaza modulele metalice. BILKA STEEL CLASIC si BALCANIC sunt doua modele de tigla dintre sunt cele mai populare si mai apreciate in piata romaneasca, dar si in strainatate.
Experienta si expertiza
Tigla ceramica primeaza cand vine vorba de rezistenta si confortul termic din interior. TONDACH promite o durabilitiate de peste 100 de ani si pentru este varianta cea mai buna pentru diferite proiecte. Pentru limitele financiare impuse buget mai restrans, sau  daca doriti un acoperis montat chiar in aceeasi zi, variantele de tigla metalica se ridica la inaltimea asteptarilor.
Cu o traditie din 1977, DECRA este numarul 1 in Europa in domeniul sau de activitate si propune tigla metalica acoperita cu roca naturala cu scopul de a aduce in acelasi produs caracteristici garantate precum:

  • Etanseitate- panourile sunt special create pentru un acoperis compact si fara infiltratii
  • Durabilitate- rezistenta otelului de la baza cu cea a rocii la eterior reprezinta o dubla eficienta impotriva intemperiilor si a factorilor de mediu;
  • Confort termic si fonic- datorita puterii izolatoare a materialului ceramic;
  • Greutate redusa- comparativ cu tiglele ceramica, panourile din material mixt au o greutate de 7kg/mp si sunt astfel mai sigure si usor de montat.
  • Estetice si reciclabile- pentru ca imita tigla ceramica la perfectie sunt o vairanta ideala

pentru restaurarea cladirilor, iar otelul in sine este printre singurele materii prime din constructii care sunt complet reciclabile.
BDM ROOF SYSTEM este reprezentativ pentru calitatea lucrarilor efectuate, iar  echipa este intr-o continua pregatire pentru a eficientiza procesul de acoperire a casei tale. Indiferent de bugetul pe care il ai sau de grandoarea proiectului tau, impreuna cu o echipa de specialisti vei gasi cu siguranta solutia potrivita si nu doar pentru moment, ci pentru toata viata. Esti asteptat in showroom pentru a testa rezistenta materialelor, sau daca esti doar interesat de ofertele  pentru tigla metalica acoperis. Contacteaza expertii BDF ROOF SYSTEM aici  pentru a beneficia de consultata si expertiza tehnica la standarde intenationale.
Sursa: Agentia Fortin
 
 
                                                                                                                                                                   

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply