Accesorii care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

0

accesorii

Cele mai populare accesorii din ultimele sezoane sunt, fără niciun dubiu, ramele albe pentru poze.
Ele sunt promovate de stilul shabby (http://en.wikipedia.org/wiki/Shabby_chic) şi au caracteristici pe care le întâlnim şi la mobila în stil baroc.
Foloseşte cât de multe doreşti şi aşează-le asimetric; pereţii tăi se vor anima instantaneu şi camera va fi mai plină de viaţă.

Citeste si: Toamna in casa ta prin accesorii tematice

Un alt accesoriu care nu trebuie să-ţi lipsească din casă sunt plăcile din lemn cu diverse mesaje.
Pot fi agăţate în orice cameră pe rafturi, pe perete, pe uşi sau chiar şi pe mobilă. Le poţi confecţiona şi singură, folosind o bucată de lemn sau orice alt material pe care îl ai la îndemână şi pe care îl poţi inscripţiona cu vopsea acrilică sau marker permanent, cu un mesaj personal.

Citeste si: Idei de decoratiuni pentru Halloween

Felinarele sunt perfecte pentru crearea unei lumini ambientale şi pentru a păstra un nivel de siguranţă a lumânărilor (sunt închise într-o incintă, deci mai puţine şanse de accidente nedorite). Poţi alege felinare metalice, negre, albe sau orice altă culoare doreşti.
Le poţi imprima cu diverse modele şi le poţi pune pe mobilă, direct pe jos sau le poţi agăţa pe balcon sau pe terasă. Oricum ar fi, felinarele reprezintă încă un accesoriu care nu trebuie să îţi lipsească din casă.

Citeste si: Parfumul de toamna in casa ta

Încă un “feature” în trend sunt literele 3D. Acelaşi still shabby este sursa literelor 3D; pot fi folosite cu succes în combinaţie cu orice stil şi în oricare cameră.
Le găseşti în magazine sau le poţi confectiona acasă şi pentru a le personaliza poţi să le vopseşti sau să le înveleşti în hârtie colorată.

Ce alte accesorii care nu trebuie să îţi lipsească din casă ne recomanzi? Pe care le foloseşti?

 

Sursa foto: Jusakas – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply