Toamna in casa ta prin accesorii tematice

0

toamna in casaNu spune nimeni că, în momentul în care se schimbă anotimpul, trebuie să-ţi schimbi casa sau mobilierul din casă.
Poţi îmbrăţişa noul anotimp simplu, iar casa ta poate fi în ton cu anotimpul foarte uşor.
Poţi aduce toamna în casa ta prin accesorii tematice, şi cu cheltuieli minime.

Verifică lista de mai jos de accesorii şi alege câteva pentru a invita toamna în casa ta.

Lumânări
Un accesoriu esenţial pentru toamnă îl reprezintă lumânările. Parfumate sau nu, acestea crează o atmosferă caldă şi relaxantă doar prin lumina lor difuză.

Castroane colorate
Pentru că toamna este anotimpul recoltei, vei avea în casă multe fructe. Alege un set de castroane de diferite culori pentru a putea servi strugurii, sau castanele coapte.

Perne
Toamna în casa ta se vede şi prin materialele textile. Schimbă feţele de pernă cu unele cu motive tomnatice, cu frunze sau ghinde. Alege unele în culori potrivite cu canapeaua.

Citeste si: Idei de decoratiuni pentru Halloween

Uleiuri esenţiale
Nu există toamnă fără parfum. Aşa că, dacă nu ai timp pentru a parfuma casa în mod natural (prin copt de placine, sau prin fierberea vinului), poţi cumpăra uleiuri esenţiale. Aceste parfumuri for crea o atmosfera relaxantă, numai bună de stat pe canapea cu o carte bună în mână.

Lenjeria patului
E normal dacă ai scos deja pilota. Dar, pentru a aduce toamna în casă, poţi cumpăra o lenjerie de pat în culori tomnatice, cu imprimeuri de frunze.

Coşuri
Adu stil casei tale prin coşuri de nuiele. Poţi depozita orice în ele şi au un aspect tomnatic şi rustic.

Pături
Deja răcoarea de afară se instalează şi în casă. Investeşte în două păturici cu care te poţi înveli seara când stai la televizor.

Citeste si: Parfumul de toamna in casa ta

Preş
Nu este foarte scump, aşa că poţi înlocui preşul de la intrare. Alege ceva care să te ducă cu gândul la toamnă încă de la uşă.

Tu ce alte accesorii tematice pentru toamnă ai ales pentru casa ta?

 

Sursa foto: PhotoSG – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply