5 proiecte DIY ieftine pentru un weekend productiv

0

Proiectele DIY îți permit să aduci o schimbare casei tale cu bani puțini și să te simți mai împlinit știind că ai făcut totul cu mâinile tale, în loc să cumperi un produs gata realizat.

Iată câteva idei de proiecte simple pe care le poți face în acest weekend:

Oglindă decorativă cu flori din carton

Oglinzile decorative pot fi destul de costisitoare, în special dacă sunt bogate în ornamente. O alternativă ieftină este să cumperi o oglindă simplă și un carton tare și puțin mai gros. Lipește oglinda în centrul acestuia, apoi confecționează flori din… cofraje de ouă! Poți vopsi ornamentele în funcție de preferințele tale, apoi nu mai rămâne decât să le lipsești pe rama oglinzii.

Vază elegantă cu monede

Aproape oricine are în casă o vază veche, primită sau moștenită, pe care evită să o folosească pentru că nu îi place aspectul acesteia. Ce-ai spune să îi faci un upgrade cu ajutorul a câteva monede? Dacă nu îți place culoarea vazei sau modelele de pe aceasta, primul pas este să o vopsești în negru. Apoi, lipsește monedele una câte una până o umpli.

Tablou din mileuri

Ai prin casă mileuri pe care nu le folosești niciodată? Ce-ar fi să le transformi în tablouri? Ai nevoie doar de un carton tare și gros (pe care să îl vopsești sau pe care să lipsești un material textul) și câteva crenguțe. Lipește apoi crenguțele și mileurile astfel încât să arate ca niște flori.

Buchet de crenguțe colorate

Această idei DIY este extrem de simplă și poate fi pusă în practică și de către copii. Culege câteva crenguțe de diferite grosimi și lungimi și vopsește-le în culorile tale preferate. Apoi, pune-le într-o vază sau un pahar. Asta e tot!

Borcan elegant pentru cosmetice

Bețișoarele de urechi, dischetele demachiante și produsele de machiaj merită să fie depozitate cu stil! Aceste borcane elegante sunt extrem de simplu de realizat, iar aspectul lor va fi apreciat de toți musafirii. Ai nevoie de jucării pentru copii din cauciuc, în formă de animale, lipici și vopsea colorată (aurie, argintie sau ce culoare preferi). Vopsește jucăriile și capacul borcanului, apoi lasă-le la uscat; lipsește jucăria pe capac și ai terminat!

 

Citește și: Idei DIY pentru organizarea spațiului din bucătăriile mici

Citește și: Idei DIY pentru decorul casei cu luminițe

 

 

Sursă foto: Pixabay, Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply