Idei DIY pentru organizarea spațiului din bucătăriile mici

0

Cele mai multe persoane care stau la bloc se confruntă cu problema spațiului mic, în special în bucătărie. Din fericire, există câteva idei DIY care îți pot ușura mult viața, sunt simplu de pus în practică și nu te costă mult.

Idei DIY pentru organizarea spațiului din bucătăriile mici

Este important să folosești orice „spațiu mort” din cameră. Iată câteva exemple:

Partea laterală a frigiderului

Spațiul este suficient de mare pentru a depozita aici condimente, sosuri care nu trebuie ținute la frigider sau orice alte lucruri pe care le vrei la îndemână. Cumpără niște coșulete și magneți puternici sau bandă dublu adezivă și fixează coșuletul pe frigider.

Interioarele dulapurilor

Un suport pentru dosare poate fi fixat în această zonă cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Poți depozita aici hârtia de corp, staniolul și folia de plastic.

Pe pereți

Chiar și pe cel mai mic perete poți monta o etajeră sau o bară. Pe etajere poți ține veselă, sosuri sau condimente. Cât despre bară, posibilitățile sunt nelimitate: poate avea rolul unui suport de prosoape, poți prinde câteva cârlige pentru căni sau ustensile, poți suspenda suportul pentru veselă…

Pe marginea corpului de perete

Și aici poți monta una sau mai multe etajere, pe care așeza niște obiecte de care ai nevoie des. Le poți așeza pur și simplu sau într-un coș, ca în imaginea de mai jos.

 

Citește și: 10 idei bune pentru o bucătărie mică

 

Foto: Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply