4 plante de apartament energizante

0

Exista plante care sunt ideale in living pentru proprietatilor lor. Iata 4 plante de apartament energizante care iti ofera o mai buna oxigenare, iti parfumeaza incaperea si chiar te incarca cu energie pozitiva.

plante de apartament

Menta. O tufa cu menta in ghiveci este o binecuvantare in casa. Menta este una dintre cele 4 plante de apartament energizante. Cum actioneaza? Menta stimuleaza creierul si parfumeaza discret aerul. In plus goneste tantarii si moliile. Nu in ultimul rand este foarte decorativa si practica. Daca ai un ghiveci cu menta in casa iti poti decora inghetate si prajiturile, dar si bauturile cu frunze de menta proaspata. Ciupitul frunzelor nu face decat sa stimuleze cresterea plantei. Adica este una din cele mai spornice plante de apartament

Citeste si: Plante care curata aerul din casa

Roinita. Roinita stimuleaza activitatea cerebrala. Nu are nevoie de lumina directa si este usor de ingrijit. Cercetatorii de la Universitatea din Ohio au descoperit ca mirosul roinitei imbunatateste starea de spirit. Este in plus extrem de decorativa ceea ce face din ea una din cele mai potrivite plante de apartament.

Epipremnum aureum are capacitatea de a curata aerul. Este si una dintre cele 4 plante de apartament energizante, este usor de intretinut si nu trebuie tinuta in lumina. Ii place un loc ferit de curetii de aer si uraste sa fie mutata din loc. Ajuta la reducerea efectelor negative produse de aparatura electronica, regland nivelul ionilor negativi.

Citeste si: Echiveria, frumoasa din America

Gardenia este cunoscuta ca fiind o planta care imprastie energie pozitiva si prin asta este una din cele 4 plante de apartament energizante. Are nevoie de sursa directa de lumina si ingrijire moderata. Are un usor efect antidepresiv si este dovedit ca daca ai in casa o gardenie starea de spirit ti se imbunatateste. In plus este foarte rezistenta si traieste mult.

Foto: healthyliving.msn

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply