4 elemente esențiale ale oricărei bucătării

0

Nu contează cine sunteți, unde locuiți, care este statutul dvs. social sau ce faceți la muncă, cu toții avem un lucru în comun – trebuie să mâncăm. Este fundamental pentru supraviețuire, dar este mai mult decât atât. Momentele meselor sunt ocazia perfectă pentru ca familiile să se regăsească, ca prietenii să petreacă timp împreună și chiar ca colegii să se cunoască mai bine. Încă din antichitate, orele mesei au format un punct focal în civilizația umană.

Bucătăria are nevoie de câteva elemente esențiale, pentru a face diferența între un loc în care vă pregătiți mesele și inima casei, de unde provine mâncarea delicioasă și unde se creează amintiri plăcute.

Nu vom discuta despre aparate aici, pentru că, sincer, aproape niciunul dintre ele nu este esențial pentru gătit. Desigur, un robot de bucătărie este grozav, dar aproape orice poate face el, puteți face și dvs. cu un cuțit bun, o lingură de lemn și niște efort. Cu toate acestea, există unele elemente care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie.

Pentru a vă asigura că aveți bucătăria perfectă la orice dimensiune, iată câteva articole esențiale de care are nevoie orice bucătărie.

O masă și scaune

Chiar dacă locuiți într-un apartament mic și aveți spațiu doar pentru o masă cu două locuri, investiți într-una bună. Cinele consumate în jurul unei mese sunt, din punct de vedere psihologic, mai relaxante și ajută la apropierea cuplurilor și a familiilor. De asemenea, aveți mai multe șanse să pregătiți mesele acasă, dacă le mâncați în jurul unei mese, mai degrabă decât să mergeți la restaurante sau să alegeți produse gata preparate. Astfel, o masă este mai bună pentru sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți un colț adecvat, luați în considerare un colțar de bucătărie, care ocupă un spațiu minim, oferind în același timp un număr maxim de locuri.

Depozitare

Dacă nu aveți suficiente dulapuri încorporate și o cămară, există întotdeauna șansa să aveți nevoie de spațiu de depozitare suplimentar. Un dulap bun, câteva rafturi sau alt obiect de depozitare pot ajuta enorm la stocarea lucrurilor care par că nu își găsesc locul. Dacă aveți o bucătărie cu adevărat mică, luați în considerare o insulă, deoarece aceasta oferă o combinație de spațiu de pregătire a alimentelor, spațiu de luat masa și spațiu de depozitare, toate într-unul.

Un raft sau dulap pentru vinuri

Știm că nu toată lumea bea vin, dar asta nu înseamnă că nu aveți nevoie de un raft sau dulap pentru vinuri. Acest mic articol de mobilier stochează orice sticlă care se încadrează într-o anumită gamă de dimensiuni și poate include apă îmbuteliată, băuturi răcoritoare și alte sticle precum uleiuri.

Cuțite și suport de calitate

Dacă ați lucrat vreodată cu un cuțit de bună calitate, veți ști de ce este mult mai bun decât unul ieftin. Cuțitele bune își mențin marginile mai bine ascuțite și mai mult timp, sunt echilibrate corespunzător pentru a ușura tăierea și sunt de obicei proiectate pentru a se simți confortabil în mâna dvs. Investiți într-un set de calitate împreună cu un suport pentru a le păstra, iar preparatul alimentelor va fi mult mai ușor. Și, în timp ce le achiziționați, luați și un dispozitiv de ascuțit.

Ne dăm seama că unele bucătării sunt într-adevăr mici și nu au suficient spațiu pentru mobilier, dar majoritatea caselor au fie o bucătărie, fie o bucătărie și o sufragerie, iar aceste articole sunt absolut necesare pentru a transforma aceste camere într-un spațiu funcțional și util.

Sursa: Agentia White Media/ foto:unsplash

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply