3 idei mici cu efecte mari pentru casa ta

0

3 idei mici cu efecte mari pentru casa taProiectele de renovare sau îmbunătăţire a confortului şi a decorului din casa ta nu trebuie sa fie nici costisitoare, nici greu de realizat, iar cele 3 idei mici cu efecte mari pentru casa ta sunt cea mai bună dovadă.

Mai mult, aceste idei mici cu efecte mari pentru casa ta se pot realiza chiar de cei care locuiesc în casă, cu investiţii rezonabile şi puţin efort.

Citeste si: Holul casei, un fel de carte de vizita

Nu te teme de culoare! Una din cele mai bune şi simple idei mici cu efecte mari pentru casa ta este „colorarea” pereților. O asemenea schimbare aduce viață și dinamism în casă, împrospătează şi dă personalitate.

Aplicarea unei simple nuanțe pe pereți poate schimba radical starea și energia celor care locuiesc în casă, culoarea însemând mereu energie pozitivă. Diverse combinații simple pot transforma în mod inspirat orice spațiu.

Printre avantajele zugrăvirii casei se numără și faptul că este o lucrare accesibilă din punct de vedere financiar și are un grad de dificultate redus.

Citeste si: 4 idei simple pentru casa

Dărâmă şi construieşte. Gips-cartonul poate face minuni într-o casă. Dacă îți face plăcere să meșterești, poți construi o poliţă, rafturi şi piese de mobilier. Gips-cartonul poate fi utilizat pentru realizarea unor lucrări de hidroizolație, a unor pereți ornamentali.

Puțini realizează câte soluții de amenajare interioară se pot realiza folosind acest material de construţie.

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

3 idei mici cu efecte mari pentru casa taNu uita de decorațiuni! Simple obiecte alese inspirat pot face minuni pentru casa ta şi pentru tonusul psihic. Decorațiunile fac parte din categoria de  idei mici cu efecte mari, iar asta înseamnă – de la obiecte de iluminat şi elemente textile până obiecte de artă, care toate au un rol important în „împrospătarea” locuinței tale. Ai însă grijă însă ce alegi.

Este important să armonizezi accesoriile cu stilul general de amenajare și să nu exagerezi cu numărul acestora, pentru că riști ca rezultatul să fie un ambient prea încărcat.

Candelabrele somptuoase, diverse accesorii retro, clasice sau minimaliste confecţionate din lemn, metal şi sticlă, pe tablourile supradimensionate sunt toate soluţii şi bune idei mici cu efecte mari pentru casa ta.

Sursa foto: hepta.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply