Horoscop: cum arată casa fiecărei zodii

0

Zodiile au particularități care se manifestă în mod special față de casele lor. Dezbatem subiectul și analizăm fiecare zodie în parte, pentru a determina ce relație are fiecare semn cu locuința sa.

Berbecul își iubește casa, dar urăște să facă ordine în ea. Nativii se simt bine în casa lor indiferent cum arată aceasta. În schimb, cel care îngrijește casa Berbecului va primi toată aprecierea și recunoașterea lui.

Taurul face parte din categoria celor care sunt oricând dispuși să plătească pentru a avea o casă îngrijită, curată și ordonata. Nativul își petrece mult timp acasă, astfel că apreciază enorm confortul și investește mult în amenajare. Taurii sunt una din zodiile care acordă multa atenție casei lor, dar rămân mereu în planul doi când vine vorba despre decizii.

Zodiile si casa lor

Gemenii nu sunt legați de casele lor. Prin excelență o zodie umblăreață, Gemenii fac parte din categoria celor care se simt bine oriunde. Pentru ei, acasă este locul unde au parte de intimitate și unde știu cu precizie unde se află fiecare obiect.

Racul apreciază tot ceea ce ține de amenajări interioare și reorganizări, dar numai dacă acestea nu produc haos în universul lor. Racul este foarte atașat de casă, unde are expuse tot felul de obiecte și piese de familie, la care ține că la ochii din cap. Iubește ordinea și consideră că lucrurile trebuie să aibă fiecare locurile lor. Nativul are în casă ascunzători care sunt doar ale lui și în care nu are voie nimeni să umble.

Zodiile si casa lor

Leul este dependent de casa lui și vrea o locuință perfectă. Urăște să facă curățenie, dar are grijă ca altcineva să se ocupe de treburile casei. Nativii din această zodie au case frumoase și au abilitatea să facă din nimic un loc perfect.

Fecioara este preocupată la maximum de curățenia locuinței sale și este foarte mândră să aibă o casă ordonată, curată, aerisită, protejată și, mai ales, frumoasă. Printre nativii zodiei există însă și unele excepții, așa că nu trebuie să te mire daca vei întâlni Fecioare complet dezinteresate de casele lor. În locuințele Fecioarelor vor fi mereu flori bine îngrijite.

Balanța este capabilă să găsească un echilibru între viața din afara locuinței și cea din casă. Balanțele sunt firi boeme și preocupate de ceea ce fac în acest moment, praful sau dezordinea nefiind un motiv de stres pentru ele. Cu toate acestea, balanțele au case frumoase pe care sunt în stare să le amenajeze ca în reviste. În fapt, nu fac nici un efort pentru asta. Nu exista casă în care să locuiască o Balanță și care să nu aibă o biblioteca mare, plină de cărți.

Scorpionul este prin excelență un spirit practic și bine organizat. Confortul este principalul lui criteriu, în detrimentul aspectului. Casa Scorpionului va fi practică, comodă, dar mai puțin estetică. Cel din urmă aspect este mai puțin important, atâta vreme cât în locuința Scorpionului toate zodiile se simt perfect atunci când vin  în vizită. Sunt mari amatori de electrocasnice, casa lor fiind una dintre cele mai dotate, din acest punct de vedere.

Săgetătorul este un tipicar, iar casa lui va fi la el: mereu pusă la punct, mereu curată, mereu gata pentru oaspeți. În casa Săgetătorului toată lumea se simte ca acasă. Specific nativilor acestei zodii este faptul că vor avea o casă mereu în pas cu moda și cu cele mai noi tendințe.

Citeste și: Cum își decorează grădina fiecare zodie

Capricornul face parte din categoria celor care nu vor obosi atunci când își îngrijesc casa. Este în stare să facă curățenie ore în șir fară să se plictisească și fară să obosească, este maniac în ceea ce privește micorbii și iubește să-și așeze casa exclusiv după gustul și dorința lui (desi nu găsește mereu cele mai bune formule). Urăște schimbările, chiar dacă sunt în bine, și este un conservator prin excelență.

Vărsătorul este capabil să curețe casa până o face lună, să schimbe tot și să zugrăvească o dată pe lună, dacă are ocazia. E oscilant și, de aceea, casa lui fie o să se întoarcă după soare, fie va fi abandonată și lăsata în paragină. Vărsătorii sunt fascinați de electronice și electrocasnice. Nu cumpără ultimele modele, dar sunt în stare să cumpere orice bâzâie, zumzăie, toacă, macină, fluieră și se bagă în priză.

Citește și: Câtă energie ai în funcție de zodie și cum să-ți dozezi activitatea

Peștilor nu le pasă foarte mult de casele lor, iar asta pentru că ei au o lume a lor, în care se simt perfect indiferent de ceea ce află în jur. Casele Peștilor sunt deseori cu fundul în sus, ca după o furtuna, dar nu se sinchisesc. Uneori indiferența se manifestă exact pe dos în cazul unor nativi din zodie, iar casa Peștelui poate face concurență unei farmacii dichisite. Dintre toate zodiile, Peștii sunt oameni ai extremelor, iar locuințele lor vor fi la fel.

Acum că ai înțeles cum se ocupă zodiile de casele lor, spune-ne ce zodie ești și dacă ce am scris se aplică și la tine!

 

Sursă foto: Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply