Viata in roz. Cum adaugi culoare fiecarei camere

0

Viata in roz este o provocare. Considerata o culoare feminina, rozul poate fi adaugat in fiecare camera, fara sa-ti transformi casa intr-o… casa de papusi. Viata in roz poate sa fie o cale prin care sa adaugi putina culoare fiecarei camere prin cateva trucuri care sunt tot atatea modalitati de a pune accente de culoare, si nu neaparat in roz.

viata in roz

Daca este vorba despre bucatarie o buna solutie este sa vopsesti scaunele. Ideal este sa alegi o nuanta tare, neon, care sa scoata in evidenta scaunele si sa coloroze locul. Scaunele colorate sunt mereu o solutie buna. Sunt simplu de vopsit, iar efectul final este garantat.

Tine cont de capacitatea culorilor de a se completa una pe alta si de faptul ca extremele se atrag. Viata in roz nu inseamna roz peste tot. Combina rozul cu verde iar cele doua culori se vor pune in evidenta una pe alta fara sa-ti scoata ochii, vorba reclamei.

New Picture (3)

Citeste si: Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

In bucatarie viata in roz este foarte usor de obtinut, daca alegi sa dai o fata noua usilor de la dulapuri. Poti sa folosesti autocolant sau pur si simplu, vopsea. Si una si alta din solutii iti dau libertate de miscare. Dulapuri roz-magenta sunt o alegere indrazneata, dar efectul este luminos si vesel.

viata in roz

Uneori este suficienta o singura piesa de mobilier pentru ca totul in jur sa capeta alte valente. Scaunul de la birou, de exemplu poate sa fie altfel. Tapiteza in matase roz scaunul de la birou, independent de restul decorului si combinatia o sa aduca veselie si extravaganta unui decor, indiferent care sunt culorile acestuia.

Citeste si: De ce e rozul la moda

Desi par incapabile sa mearga bine impreuna roz si rosu creaza impreuna o experienta  cromatica romantica si calda. Combinata nu este nici pe departe atat de indrazneata pe cat pare la prima vedere, daca nuantele sunt bine alese si daca este adaugata si o a treia culoare, care sa le lege. Efectul de viata in roz si tenta feminina sunt evidente.

Perdelele si draperiile sunt un elemente esential intr-o camera. Desi pare greu de crezut ca asimetria si jocurile materialelelor colorate se potrivesc pentru o draperie, efectele sunt evidente. Principiul este acela al culorilor complementare care se sustin una pe alta. O astfel de draperie o sa coloreze intreaga camera si ii va da un aer plin de energie.

Citeste si: Geometrie si culori blande intr-un living din Bucuresti

Viata in roz nu inseamna roz din cap pana in picioare si nici sa abuzezi de aceasta culoare feminina. Alege doua perne de decor mari si imbraca-le in roz neon. Aseaza-le simetric. Nu este nevoie sa mai existe nimic roz in decorul acestui living, dar nuanta tare a pernelor descarca energie si culoare in toata incaperea. Efectul evident este acela de a incalzi locul, de a-l face primitor si foarte cochet.

O galerie de imagini vezi aici

Sursa: ivillage.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply