Veioză unicat dintr-un rest de scândură și tablă

0

Cu emoții vă scriu prima scrisoare, căci vreau să împart cu voi una dintre ideile mele de reciclare a unor obiecte vechi, din care am realiza o veioză unicat.
Pentru că nu am un loc de muncă, iar școala am terminat-o, majoritatea timpului îl petrec acasă. Îmi place foarte mult tot ceea ce ține de artă și design interior și exterior, de aici plăcerea de a concepe și face lucruri de mâna mea.

Foto: arhiva personală

Așa am realizat și această veioză cu jocuri de lumini. Din lucruri care aparent sunt bune de aruncat am creat o veioză frumoasă care îmi luminează seara camera. Din 2 bucăți de lemn sau scândură mai groasă am realizat scheletul, apoi dintr-o bucată de tablă pe care am găurit-o, să pot îmbina părțile și atașa de lemn, am făcut abajurul. Pe suport am fixat o dulie cu bec care nu se văd fiind mascate de partea metalică. Prin găurile făcute lumina pătrunde într-un mod plăcut și relaxant, astfel încât seară de seară mă pot bucura citind o carte sau stând pur și simplu gândindu-mă la lucrurile care s-au petrecut peste zi.
O altă idee pe care o pot folosi cei care au copii și adolescenți în casă, este să pună steluțe fosforescente. Eu le-am lipit pe întreg tavanul camerei, iar după ce termin lectura și sting veioza steluțele îmi veghează somnul fie ploaie, fie nor.
Sper să vă placă ideile mele și să le folosiți și voi.
Larisa Senciuc, Suceava

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply