Unelte necesare pentru mici proiecte de tamplarie

0

unelte

Uneori se intampla sa va apucati de mici proiecte de tamplarie, de aceea, daca aveti acest lucru in plan, este bine sa tineti cont de cateva dispozitive care va vor fi foarte utile, astfel incat sa va faceti treaba cat mai bine si mai sigur. Casaidea.ro va pune la dispozitie o multime de produse pe care le veti considera a fi foarte utile, astfel incat sa va duceti la capat toate proiectele mici de tamplarie pe care leveti avea. Acest magazin online va pune la dispozitie unelte necesare pentru a va face treaba bine si veti vedea ca veti gasi cu usurinta uneltele cele mai potrivite pentru voi.

Puteti sa va orientati catre un dispozitiv pentru taiere unghiuri fierastrau, acest dispozitiv fiind o alegere ideala pentru persoanele care doresc sa isi faca treaba cat mai bine. Un fierastrau de precizie cu suport de taiere in unghi, produs de TROY este o alegere foarte buna, acest produs avand o constructie solida si stabila. Fierastraul va va oferi posibilitatea de a taia foarte precis unghiurile, astfel incat sa realizati rame pentru tablouri, dar si pervazuri cat mai perfecte. Acest instrument vine echipat cu o placa de baza din foi de otel si picioare anti-alunecare din cauciuc, corpul acestora fiind din fier, iar reglarea lungimii fiind posibila, atat la stanga cat si la dreapta. Un alt produs pe care il veti considera la fel de util ar putea fi o freza pentru a gauri in lemn, o astfel de fraza avand o lungime de 40 mm, ea fiind ideala pentru lemn, dar si pentru placaj sau pentru PAL. Aceasta freza este realizata din otel carbon.

Exista posibilitatea sa aveti nevoie si de fierastraie pentru lemn, casaidea.ro, punandu-va la dispozitie astfel de fierastraie de o calitate foarte buna. Un set cutie de taiere si fierastrau ar putea fi o alegere foarte buna pentru voi, acest set oferind 4 unghiuri de taiere, dar si o lama din otel carbon de inalta calitate pe care o veti indragi foarte mult. Cutia din plastic va avea o scara gradata atat in inch, cat si in cm, de aceea veti reusi sa realizati tot ceea ce va veti dori cu exactitate. Menghinele, clemele si accesoriile pentru tamplarie sunt alte lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere, acestea fiind si ele foarte utile pentru micile proiecte de tamplarie pe care le veti face. Daca veti alege un cleste tip menghina, veti vedea ca acesta are falcile dintr-un plastic durabil, iar arcul sau este realizat din otel carbon inoxidabil. Menghina de tamplarie este un alt obiect pe care il veti considera a fi foarte util, aceasta menghina avand o tija de ghidare si un surub realizat din otel carbon. Bratele menghinei sunt realizate din fonta turnata, acestea fiind protejate prin vopsire.

Un alt lucru de care veti avea probabil si voi nevoie il reprezinta accesoriile fierastraie cu banda, aceste accesorii fiind utile in micile proiecte de tamplare. Magazinul casaidea.to pune la dispozitia voastra numeeroase accesorii utile dintre care puteti alege, astfel incat sa reusiti sa realizati cu usurinta tot ceea ce va veti propune. Veti putea alege intre numeroasele accesorii pentru fierastraiele cu banda pe care magazinul le are in oferta. S-ar putea sa aveti nevoie si de un disc pentru fierastrau, de aceea, este bine de stiut ca un astfel de magazin va va oferi si aceste accesorii foarte utile, ele fiind de o calitate superioara. Un disc de fierastrau TCT pentru lemn este sufiecient pentru a taia orice lemn cu usurinta, el oferind 10.000 de rotatii pe minut si avand o greutate de 0,160 kg.

Daca o singura freza pentru lemn nu va ajunge pentru a finaliza proiectul, puteti alege chiar si un set freze pentru lemn, acestea fiind si ele indicate pentru voi. Setul de freze este ambalat intr-o cutie de lemn, el avand diverse forme, diametrul arborilor fiind de 8 mm. Exista mai multe seturi de freze pentru lemn dintre care veti putea alege si veti constata ca veti lua o decizie foarte buna alegand aceste freze, ele ajutandu-va mult in numeroasele voastre proiecte de tamplarie. Alte elemente destul de comune, de care cu siguranta veti avea neovie sunt daltile de tamplarie, aceste dalti ajutandu-va in proiectele voastre foarte mult. Puteti alege de exemplu un set de dalti pentru lemn, realizat din 12 piese, acest set avand o lungime de 200 mm. Manerele acestor dalti sunt realizate din lemn moale, ele fiind excelente pentru orice fel de proiect.

Chiar si o rindea pentru finisat ar putea fi o alegere buna pentru voi pentru ca veti avea nevoie si de acest accesoriu. Puteti sa alegeti astfel o Rindea metalica de 44 mm, aceasta rindea fiind realizata dintr-un material metalic, iar manerul ei fiind de cauciuc. Dimensiunile unei astfel de rindele este de 44 mm, ea fiind reglabila si adaptandu-se cu usurinta nevoilor voastre. Un magazin precum casaidea.ro va va sta mereu la dispozitie cu cele mai calitative produse, de aceea, veti pueta fi siguri ca veti gasi cu usurinta uneltele de care veti avea nevoie pentru micile proiecte de tamplarie pe care le veti face.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply