Unde gresesti cand alegi pe fuga canapeaua pentru living

0

canapeaua pentru living (1)Canapeaua este elementul central din camera de zi, iar camera de zi este, ca şi bucătăria, sufletul casei, locul în care se aduna toţi din familie, locul social, iar canapeaua pentru living este piesa de rezistenţă din camera de zi. Află unde greşeşti când alegi pe fugă canapeaua pentru living.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Deseori ne orientăm exclusiv după aspectul estetic şi preţ, dar sunt şi alte câteva elemente care contează esenţial cand alegi canapeaua pentru living. Sunt lucruri mărunte, dar care pe parcurs pot avea efecte negative asupra factorului de confort.

Canapeaua pentru living de dimensiuni nepotrivite. Pentru că o canapea să arate bine în cameră trebuie în primul rând să existe un raport fizic optim între dimensiuni. În plus canapeaua pentru living trebuie să fie în acord cu spaţiul din sufragerie, dar şi cu celelalte piese din camera de zi. A nu măsură spațiul căruia îi este destinată canapeaua, este un pas aproape cert spre eșec. Există marele risc că ele să nu se potrivească. Pentru a nu părea prea mare sau prea mică, canapeaua trebuie să aibă o mărime care să concorde și cu celelalte piese de mobilier.

Citeste si: 10 motive pentru care sa alegi o canapea cu doua locuri

canapeaua pentru living (4)Cumperi fără probă canapeaua. La fel cum canapeaua pentru living nu trebuie să fie prea mare sau prea mică pentru living, tot așa nu trebuie să fie de dimensiuni nepotrivite. Fie că ești înalt sau scund, asigură-te că vei stă confortabil de fiecare dacă când vei privi serialul preferat împreună cu familia sau vei citi o carte. Ia loc 1-2 minute pe ea și asigură-te că este atât de moale pe cât îți dorești.

Citeste si: Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

canapeaua pentru living (3)Stilul pentru canapeaua pentru living nepotrivită că stil. În interiorul fiecărei locuințe există un stil predominant, iar atunci când canapeaua nu se i integrează efectul vizual poate fi catastrofal. Pe lângă faptul că nu trebuie să facă notă discordantă cu celelalte elemente, stilul canapelei trebuie să fie și funcțional, dar neapărat adaptat la stilului locuinței tale.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

O canapea ieftină. Anumite considerații de ordin financiar te obligă să fii foarte chibzuit. Dar cumpărarea unei canapele de calitate, se dovedește pe termen lung o investiție mai avantajoasă decât achiziționarea uneia de slabă calitate. La canapelele confecționate din materiale ieftine, formă, aspectul și factorul de confort se deteriorează și în câteva luni, pe când la cele de calitate medie sau superioară, asta se întâmplă în câțiva ani.

Ţine cont de toate aceste aspecte când alegi canapeaua pentru living şi nu cumpăra niciodată canapeaua pentru living pe fugă.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply