Un dormitor luminos cu accente de culoare si o baie spatioasa

0

Un dormitor luminos cu accente de culoare

Un dormitor luminos cu accente de culoare – Nu aş putea exprima mai bine în cuvinte eleganţa interioarelor ce poartă semnătura Genovevei Hossu. Întotdeauna unice şi pline de personalitate, acestea cuceresc instantaneu. Apartamentul de faţă nu putea fi o excepţie. După ce acum câteva zile ți-am arătat livingul și bucătăria, acum a venit timpul să vezi și restul apartamentului și să te inspiri pentru casa ta.

Un dormitor luminos cu accente de culoare1

Biblioteca încăpătoare, dispusă pe întreg peretele de sus până jos, este soluția ideală pentru depozitarea lucrurilor de care este nevoie într-un birou.

Fără să fie încărcat de prea multe elemente decorative, dormitorul aduce acea mult-dorită senzație de liniște și pace.

Din dormitorul luminos se intră într-un dressing imens, după care urmează biroul, cu o bibliotecă din stejar masiv și cu multe texturi naturale lăsate la vedere.

Un dormitor luminos cu accente de culoare

Lemnul natural este prezent pe suprafețe generoase, iar asta aduce în casă o căldură specifică. „Piesele de mobilier regăsite în întreaga locuință, de la canapele, fotolii și birouri, până la comode, noptiere și mici decorațiuni din lemn au fost create de echipa de product design din cadrul INGENO. Au fost puse în scenă și item-uri provenite de la furnizorii străini ai INGENO, însă toate au trecut printr-o serie de îmbunătățiri. Nu există astfel nicio piesă de mobilier sau decorațiune în care să nu se simtă amprenta lăsată de echipa mea“, ne-a mai spus Genoveva. 

Un dormitor luminos cu accente de culoare4

Baia urmează aceeași linie de design ca și restul apartamentului: texturi naturale și o cromatică neutră, cu mici pete de culoare, pentru o atmosferă caldă și feminină.

Despre Genoveva Hossu: este decorator și fondator al brandului INGENO. Recunoaște că se numără printre puținii norocoși care și-au transformat pasiunea în meserie și, de 11 ani, creează interioare pline de personalitate, aducând culoare și bucurie în viața clienților ei.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Andreea Goia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply